Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"ПП "Републиканци за България" има най-добрата управленска програма. В нея са разписани 23 секторни политики със 170 конкретни предложения. Представихме програмата си първи, преди всички останали партии и смятаме, че е важно акцентите от нея да достигнат до максимален брой наши сънародници. Когато говорим за Северозападна България, прави впечатление, че всички представят проблемите, но никой не предлага решенията. Ние имаме ясна визия и предлагаме конкретни стъпки за развитието на региона."

Това каза председателят на ПП "Републиканци за България" Цветан Цветанов във Видин.

Цветанов и кандидатите за народни представители на партията за 5-и МИР проведоха поредица от срещи с членове и симпатизанти в град Видин. Председателят на "Републиканци за България", водачът на видинската листа Огнян Ценков и кандидати за народни представители на партията разговаряха и с жители на три населени места от община Видин – Капитановци, Сланотрън и Синаговци.

"Вие дори по-добре от политиците знаете, че "Турски поток" минава през територията на област Видин – на 12 км от областния център. С този проект, който струва на България 3 млрд. лв., българското правителство успя да угоди на външните интереси, но не и на регионалните и националните. Защото тръбата минава транзитно през Видин и в плановете на "Булгартрансгаз" не се предвижда газификация на областта. Това, което ние предлагаме, е изграждане на газопроводни отклонения към общините в Северозападна България, защото достъпът до природен газ на конкурентни цени е стимул за развитие на икономиката, за създаването на работни места и по-високи доходи за населението", заяви Цветан Цветанов по време на срещите си в област Видин.

Той посочи, че екипът на партията има ясни решения за проблемите на регионите.

Цветанов съобщи, че една от приоритетните цели в програмата на „Републиканци за България“ е създаването на регионални фондове за райони като област Видин.

"Предвиждаме инвестиционни фондове, които да поемат 50% от инвестицията на предприемчиви българи и потенциални инвеститори в региона, за закупуването на земя и за производствени мощности. Сумата ще бъде възстановявана  след започване на реално производство", обясни Цветан Цветанов.

Той посочи, че развитието на изостаналите райони в страната е невъзможно без справедлив достъп до качествено образование. Затова от партията предвиждат изграждането на центрове за професионална подготовка на кадри, съобразени с изискванията на местния бизнес. Според Цветан Цветанов, тези иновативни университетски кампуси ще подпомагат икономическото и социалното развитие на регионите, като повишават качеството на работната сила.

Председателят на "Републиканци за България", водачът на листата за 5-и МИР - Видин Огнян Ценков и кандидатите за народни представители Албена Георгиева и Венци Пасков бяха посрещнати със сърдечно "добре дошли" в село Капитановци. Кметът Десислава Иванова и жители на едно от най-големите населени места в община Видин заявиха категоричната си подкрепа за кандидатите на ПП "Републиканци за България".

"Заслужили сте нашето доверие през годините и ние твърдо заставаме зад вас. Сега посрещаме много гости. Кой идвал за последно преди 4 години, кой преди 6, някои стъпват тук за пръв път, а са в политиката от 20 години. Тези хора не знаят пътя до Капитановци, а ни обещават светло бъдеще. Вие познавате проблемите ни, борили сте се да ги решите, подкрепяте ни в желанието ни нашето село да е хубаво и уютно. Вярваме, че вие ще бъдете най-добрите и достойни представители на Видин в Народното събрание",  заявиха в с. Капитановци.

По-късно през деня Цветан Цветанов посети град Димово и изрази своята подкрепа към кандидатите за народни представители от общината Лозан Лозанов и Илия Петков.

"Републиканци за България" сме носители на промяната, както в страната, така и в региона. Убеден съм, че всички демократично мислещи жители на Видинска област и всички симпатизанти в център-дясно, ще изберат Републиканци за България", каза председателят на партията.

„За държава с правила, с номер 21 в интегралната бюлетина", призова Цветан Цветанов.

Повече информация на сайта на ПП "Републиканци за България".

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Са

С този проект, който струва на България 3 млрд. лв., българското правителство успя да угоди на външните интереси, но не и на регионалните и националните. Защото тръбата минава транзитно през Видин и в плановете на "Булгартрансгаз" не се предвижда газификация на областта.

w

Северозападна България, защото достъпът до природен газ на конкурентни цени е стимул за развитие на икономиката, за създаването на работни места и по-високи доходи за населението

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.