Стартът на предизборната кампания и официалното откриване на офис Враца на ПП „Републиканци за България“ бяха съпроводени с тържествен водосвет и освещаване.

На събитието присъстваха председателят на партията - Цветан Цветанов, водачът на листата за област Враца - Тодор Тодоров, както и кандидатите за народни представители за областта.

Тодор Тодоров обяви, че екипът от кандидати за депутати на ПП „Републиканци за България“ се захваща с три инициативи, които смята да реализира по време на предизборната кампания: почистване на парка край кораба „Радецки“ в Козлодуй, събиране на книги за обогатяване на фонда на изгорялото читалище в Гложене и подкрепа за килийното училище в Бутан. 

Цветан Цветанов окачестви отбора на Тодоров като един от най-добрите в това политическо състезание за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Като приоритетен проблем,на дневен ред бе обсъден предстоящият локдаун в цяла България.

„Трябва да се преборим със страха от държавната машина и от локдауна, който ни пречи да обясним на хората защо трябва да гласуват с №21 на изборите“, заяви  Цветан Цветанов.

С цел ограничаване разпространението на коронавирус, мероприятието се проведе съгласно Заповед N° РД-01-63/09.03.2021 г. на Регионална здравна инспекция-Враца и Министерство на здравеопазването.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!