Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Кралското семейство изобщо не е расистко.“

Това каза принц Уилям в първи коментар на обвиненията, които бяха отправени в интервюто на брат му принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри, което за първи път беше излъчено в неделя, съобщи Би Би Си.

Тогава Маркъл обясни как съпругът ѝ споделил, че е имало коментари от член на кралската фамилия какъв ще бъде цветът на кожата на тогава все още неродения син на двойката Арчи.  По-късно Опра уточни, че Хари държал да се знае, че не става въпрос за баба му кралица Елизабет Втора или за дядо му принц Филип.

Интервюто предизвика ефект, който някои коментатори определиха като „хвърлена ръчна граната“ в британския кралски двор.

То доведе и до безпрецедентно бърза реакция от Бъкингамския дворец, който обяви, че ще има вътрешно проучване на изнесените факти, но че някои спомени се различават.

Днес принц Уилям, който си тръгваше от училище в Санфорд заедно със съпругата си Кейт, беше попитан от журналисти: „Расистко семейство ли е кралската фамилия?“

На което той отговори, че това изобщо не е така.

Уилям уточни, че все още не се е чувал с брат си след излъчването на интервюто, но смята скоро да го направи.

Преди дни престолонаследникът принц Чарлз предпочете да не коментира темата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.