Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Разместване столовете на палубата на "Титаник". Това е "дълбоката промяна", сервирана днес.

Единственият политически факт е, че Борисов призна зависимостта на кабинета си от Пеевски, опитвайки да я скрие, и своето положение на заложник на Сарая, който не смее да отиде на избори, преди да е "програмирал" грабежа на европейските фондове от новия бюджет.

Репликата на Борисов как аз съм искал да ставам главен прокурор е поредно доказателство за тоталната му неадекватност. В една нормална демокрация политици като мен не стават главни прокурори. Дори Борисов знае това.

Но глупашката му опорка издава огромния му страх от истински независим главен прокурор, подчинен единствено на закона и демократичната отчетност. С тази изцепка Борисов отново признава с какво го държат и защо не може да се отлепи от стола. Имаме премиер на трупчета в прокуратурата.

Оставка и избори!

Коментарът на Христо Иванов е от фейсбук.

Малко по-късно пред бТВ Иванов конкретизира критиките си към новите министри. Той заяви, че новият вътрешен министър Христо Терзийски е ръководил операцията на полицията в "Росенец". Иванов определи новият здравен министър д-р Костадин Ангелов като "блюдолизец" заради интервю, в което е похвалил Делян Пеевски като дарител по време на кризата с коронавируса. Иванов припомни, че новият икономически министър Лъчезар Борисов като досегашен зам.-министър е бил в надзорния съвет на Българската банка за развите, която отпусна 75 млн. лв. кредит на колекторска фирма.

 

Ключови думи

Коментари

....

Тоест България потъва и ДБ искат да поемат кормилото, като за последно. Така ли да го разбирам?
 's picture

Petyo9

Ще си позволя да отбележа,

Верний Читателю, че ДБ искаме да поемем кормилото не като за последно, а като за начало. Единствено ние имаме план и казваме какво искаме, как го искаме и как смятаме да го постигнем. Да поставим началото на на една възродена демокрация, с разделение на властите, работещи държавни институции и върховенство на правото и закона. С този план смятаме да поискаме вота на всички, дори и на тези които сте повярвали на хибридни внушения и гледате с не особено доверие на нас. Помислете! За пръв път не лансираме личности а идеи и точен план.

Блестящо сравнение

Казано точно на място

....

Или може би метафората "Титаник" се отнася само до управляващите? Ами ако пак изплуват на следващите избори, когато и да са те?
 's picture

Petyo9

Ще си позволя да отбележа,

Верний Читателю, че "изплуването" зависи само от нас. Вече всички видяха, че царят е гол. ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ.

....

Или може би метафората "Титаник" се отнася само до управляващите? Ами ако пак изплуват на следващите избори, когато и да са те?
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Ха-ха,

Ха-ха, както може да се очаква, на гербаджиите им е трудно да разберат смисъла на сравнението "Дълбоката промяна" днес е разместване на столовете на "Титаник""
 's picture

godo1952

Калин

НИКОЛА ФИЛЧЕВ „Аз препоръчах преди време на Христо Иванов да стане младши съдия и да работи за върховенството на закона като издава справедливи решения. Но той не може да спечели конкурса и още повече не може да работи като съдия. Няма сили и нужната компетентност. И затова си е избрал да се прави на политик. Ще вика, ще кряска, ще сваля тоя, ще вдига оня. Ще се бори за народа, за демокрацията и евроатлантическите ценности. И всичко туй за пари", допълни Филчев. "Господинът има и лична проблеми. Нали преди време го хванаха маскиран на летището да заминава за чужбина да ражда. Не знам дали роди. Да не навлизаме толкова дълбоко в личното му пространство. Нека си вика. На никого не пречи. Той се закани и да напише цял роман за прокуратурата, като напусне министерството. Ето мина доста време, сега е по-свободен. Но не съм чул да е написал нещо. Изобщо може ли да пише ? За четене – знам, но за писане. Що се отнася до главния прокурор, ясно стана на всички, че той ще си завърши определения от Конституцията мандат, въпреки крясъците на Ивановци, Радановци, Таковчета и други костовачета. А работата на г-н Цацаров получи неведнъж висока оценка от редица български и европейски институции", каза още Никола Филчев.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

как пък все по най

как пък все по най-компрометираните изкукуригали кратуни си падаш ... в случая убиец, на който му се размина
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Кви са тия намеци бе!

Тва за "Дълбоката" какво значи? Какви "столове" Ристю щял да размества на Рада? Клоунът Бойкикев спирка няма, ей!
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

и на тебе ти е трудно

и на тебе ти е трудно сравнението ... не че се учудвам

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.