Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ще ги познаете по това, че мълчат. А обикновено гледат да са заобиколени от камери и микрофони. Да се чуди човек как прескачат толкова удобен повод да демонстрират родолюбие.

Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България", се опита да стъпи на българска държавна земя и да забие там българското знаме. Да, безспорно политическо действие. Гардовете на Доган, прикрепени му от НСО - българска служба, издържана с парите на българските данъкоплатци, изхвърлиха български политик и захвърлиха българското знаме. И какво следва? Безспорно политическо бездействие...

Мълчи Бойко Борисов - премиер. Мълчи глутницата патриоти - коалиционни партньори. Мълчи Валери Симеонов (малко след като бе публикуван текста, Симеонов коментира казуса, бел. ред.), мълчи Красимир Каракачанов... (отново по-късно днес и той каза няколко думи, но не по същество - бел. ред.) Мълчи Корнелия Нинова - уж главен опозиционер. Радев поне имаше доблестта да признае, че въпросните мутри наистина са И служители на НСО. Освен слуги на Доган. Естествено някакси - мълчи и ДПС. Мълчи и МВР, на което му беше отредена ролята на пъзлив съучастник.

Всеки "мълчаливо" дава да се разбере, че НСО не е негова работа. Да, появиха се по телевизиите и във фейсбук дежурни бранители - не е ясно на какво. Които несръчно, неталантливо и политически безидейно се опитаха да размият факта, че законите не важат за всички.

Защо мълчат тези хора?! От реакцията на българското обществено мнение е ясно, че ако осъдят действията на мутрогардовете, ще спечелят. Те всички са политици - какво им е по-важно от това да получат обществено одобрение?

Явно има нещо по-важно - да не разгневят Онзи, чието име не бива да се споменава. И неговия пратеник на земята Пеевски. А може би вече е обратното? Няма значение.  Страхът от този тандем отсъжда на българските политици ролята на безмълвни, страхливи овце. Не, не агнета - агнетата са все още невинни и дори имат право да бъдат уплашени. 

Ама не харесвали Христо Иванов?! Какво от това? Има принципи. Тоест, би трябвало да има. Тяхното мълчание е обидно за всички нас. И ако имаме поне малко от тази низвергната думичка - достойнство - би трябвало да ги наградим на изборите персонално. С мълчание.

Коментари

Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Госпожо Джамджиева, все едно, че чета Ботев!

Браво! Христо Иванов показа пътя на слепците. Ако интелигенцията, народът, патриоите, СДС, ДСГ, Манолова и нахъсеният Трифонов, ЦВЕТАНОВ, боневците, и студентската младеж, и университетските преподаватели и църквата, и майките с количките на болните деца и майките със здравите деца, и Президента със семейството си, не посетят "Догановия" плаж, означава, че пасивното примирение е навлязло в телата на българите като новия вирус, и от народ, под влияние на парите, борша, милионите, руското хибридство, ние, българите, сме се превърнали във фабрика за екскременти, народ без достойнство, плямпащ глупости, но не и дори полезно тревопасно племе! Народе, в събота да защитим България! А посипаният от злодеите пясък с чакъл, ще го прекараме през сито.

защо мълчат?

Чакат инструкции от Доган и Пеевски.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Народе, съботното посещение на "Догановия плаж",

е тест за принадлежност към българщината!

Авторкат агреши!

Овцете не мълчат, а как повтаряха казаното от РРадев! И как викат каквото им се подаде! И как вървят на тумба, накъдето ги подкарат червените чобани!
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Още малко и ще прозрем истината...

Мълчат бе, Джамджиева? Защото Христо Иванов е никой в политиката. Неговата тежест е съизмерима с тази на Сидеров. Справка 2% мълчание.

Патреотични игрички

Ми те овците с патреотично блеене са оплодени от дръндарския и банкянски кочове.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Христо Иванов е титан. 2 %, 5 %, той показа

светлината на слепците. Ако слепците не я забележат, накрая наследницте на Сюлейман Великолепни и на Ектерина Втора ще си поделят България, така както Хитлер и Сталин си поделиха Полша и се случи ужасът в Катинската гора.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.