Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейското турне на американските рок легенди KISS трябваше да започне само след няколко дни - на 9 юни във Франция. То е част от прощалната обиколка на квартета End of the Road, като досега липсваше информация за отмяна или отлагане на концертите.

Един от тях трябваше да се състои в София на 18 юли, напомня werock.bg. Пандемията от коронавируса COVID-19 обаче направи това невъзможно.

На официалния сайт на групата вече има информация, че цялото европейско турне се отлага. Предстои да бъдат договорени и уточнени нови дати.

Притежателите на билети могат да ги задържат или да се свържат с местните организатори, за да разберат какви възможности предлагат те.

Ето и официалното съобщение на българския промоутър - Fest Team:

Уважаеми фенове, KISS отлагат всички предстоящи концерти през юни и юли от турнето End of the Road Tour в Европа, включително и този в България, поради създалата се безпрецедентна международна ситуация.

Групата следи отблизо глобалната обстановка и скоро очакваме да бъдат потвърдени нови дати за турнето.

Всички закупени билети за KISS End of the Road Tour в България ще важат без презаверка за новата дата на концерта.

След обявяването на актуализирана дата за събитието, в случай, че тя не Ви устройва, ще имате възможност да върнете билета си на мястото, от което сте го закупили.

„Ще се върнем възможно най-скоро, а междувременно искаме цялата европейска KISS армия да бъде в безопасност“, казва Пол Стенли, а Джийн Симънс допълва –

„До всички наши фенове в Европа – бъдете здрави, ние ще се върнем много скоро“

Повече информация за провеждането на концерта очаквайте скоро.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.