Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американската група KISS ще свири в София на 18 юли 2020 г. На 3 ноември рок легендите обявиха първите 75 дати от последното си световно турне, което носи името End Of The Road ("Краят на пътя"), съобщи "UltimateClassicRock.com", цитиран от българския "Metal Hangar 18".

На този етап България е единствената спирка на групата на Балканския полуостров и едва третата страна в Източна Европа - наред с Унгария и Полша.

Два дни преди София KISS ще изнесе шоу в Будапеща, а три дни след концерта в столицата ни - в Женева. 

Засега липсва официално потвърждение от българска страна.

На сайта на групата тече таймер, който отбелязва оставащото време преди края на турнето. Там е изобразено и следното типично послание.

"Краят е близо... Искахте най-доброто. Получихте най-доброто! Последният концерт на KISS на турнето "Краят на пътя".

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.