Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

You Wanted the Best, You Got the Best!

С този аннос групата, съществуваща от 1973 г. и наречена Kiss, обикаляше света вече 45 г. Е, сега като че ли е време за едно финално турне. Като за последно!

Всъщност е доста повърхностно да се мисли, че Kiss са някакви зализани палячовци, които правят мангизи и дискохитове.

Не гледайте горе надписчето live - жив плейбек си е, но това са законите на шоубизнеса, които тази банда не е нарушавала никога. Даже някои ги е писала..

Като например това - да продаваш патъци "Пума" сигначър през 2018, след като си звезда от толкова време.

 

Е, това може би е малко в повече:

Дано поне не се продават!

Няма да ни стигне интернет за подонби артикули, свързани с групата. Сега, да не се шегуваме, че на Пол Стенли всъщност фаилията е Eisen, а на Джин Симънс - Witz.

Който реши да се докосне до тази велика банда за последно през 2019 г., ще си спомни, че в нея има всъщност и много много... рок агресия и тежест. Или пък само Германия така им действа?

Е, Kiss малко пилича на гигантска, основана от двама евреи, корпорация за печеле на зелени банкноти. Или фабрика за реюниъни, безброй "прощални" турнета, десетки варианти на the-best-ове с все познатите хитове, колекционирски колекции и... дрънкулки.

Ако си мислите подобна глупост, спомнете си тази песен.

Бандата преди дни обяви "Края на пътя":

 

Най-голямото, експлозивно и незабравимо турне...

Както всичко при тази група, и "сбогуването" е избарано от пиар и маркетинг гледна точка до съвършеснство. Ето го и плаката:


 

 

Така, както има-няма, и се сбогуват "завинаги" със сцената, в момента и Пол Стенли (род. 1952 г.) и Джин Симънс (род. 1949 г.) обикалят и концертират, но под собствените си имена. Само вижте Джин с Ейс "Spaceman" Фрийли от оригиналния състав на групата, заснети преди седмици.

Успех, старци разбойници! И, както се казва: лека и доходна.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.