Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Майката на треньора на "Манчестър Сити" Пеп Гуардиола е починала в Манреса, Каталуния, официално съобщи английският клуб. 82-годишнанта Долорес Сара Карио е била заразена с коронавируса.

Град Манреса е на по-малко от 60 км от Барселона. Спечелилият всичко във футбола мениджър сега е в родния си град покрай прекъсването заради пандемията.

 

 

Наскоро той дари 1 милион евро за битката срещу COVID-19 в Испания, която е сред най-засегнатите страни. Вчера броят на починалите достигна 13 055 след 637 нови жертви.

Парите на Гуардиола, печелил Шампионската лига като играч и треньор, а също така първенствата на Испания, Германия и Англия, ще отидат за медицинско оборудване. Лео Меси също направи дарение на тази стойност като половината пари отидоха в родината му, а останалите - в Барселона.

Клубове и спортни личности от цял свят изказват събелознования на Гуардиола. Преди дни "Манчестър Сити" публикува видеопослание на треньора, в което той заяви:

"Футболът ни липсва. Липсва ни животът, който имахме допреди няколко дни. Но сега е време да слушаме какво ни казват нашите учени, доктори и сестри. Вие сте моето футболно семейство и ние ще направим всичко възможно, за да се почувствате по-добре. Ние ще се върнем от всичко това по-силни, по-добри, по-мили... И малко по-дебели. Останете си у дома, спасете животи". 

Видеото беше използвано от няколко организации.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.