Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Приключи играта за абонаментната кампания 2019-2020 г. на списание „Клуб Z“ и днес изтеглихме победителите, които печелят трите обещани награди.

Ето и кои са победителите:

Стойчо Влайков от София печели голямата награда – пет книги от издателство „Прозорец“: „Невидимият фронт на Втората световна война. Митове и реалност“ на Борис Соколов; „Зад кулисите на ФСБ (КГБ)“ на Ерик Форд; „Десет години между Хитлер и Мусолини“ на Ойген Дюлман; „Скрити истини за Втората световна война“ на Марк Солонин и „Красиви изгнаници“ на Мег Уайт Клейтън.

Марина Петкова от София печели първата утешителна награда – „SPQR. История на Древния Рим“ от Мери Биърд, на издателство „Изток-Запад“;

Божидар Божилов от Дупница печели втората утешителна награда – две книги на Здравка Евтимова „Добрата страна на нещата“ и „За теб, за мен“ на издателство „Лексикон“.

Честито на победителите!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.