Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всичко друго освен шампионска титла и купа не се брои в отбори като "Лудогорец", ЦСКА и "Левски", заяви треньорът на “сините” Петър Хубчев по време на първата си пресконференция за 2020 г. "Сините" започнаха подготовка днес.

„Всички хора, които смятахме, че трябва да бъдат при нас, са тук. Живко Миланов има малък проблем и няма да участва на 100% в тренировката, ще се включи от утре. Двама души с мое разрешение и знание няма да присъстват днес, а ще бъдат на 10-и тук (Мазурек и Паулиньо бел. ред.). Новите двама привлечени футболисти ще бъдат тук“, започна той.

Досега "Левски" привлече двама нови - националите Симеон Славчев (свободен агент) и Деян Лозев от "Арда".

„Холмар Ейолфсон също с наше разрешение няма да бъде на първия лагер в Сандански, след това ще пътува с отбора за Турция. Винаги съм искал, където съм бил, от първия ден, от първата тренировка да бъдат налични абсолютно всички. Това обаче е невъзможно. Холмар обаче е човек и професионалист, който познавам добре и съм сигурен, че в лагера на националния отбор на страната си ще бъде максимално съвестен и концентриран. Уверен съм, че ще дойде физически в добро състояние, мен това ме интересува. Единственото, което малко повече се замислям, е да дойде здрав. Той ще тренира на пълни обороти, знае какво трябва да направи“, сподели Хубчев за исландският национал.

„Няма спокойна тренировка и подготовка, и аз не искам да има. Селекцията е отворен процес. Истината е, че всички футболисти ще започнат подготовка с нас, възможно е някой да бъде отдаден под наем. Имаме разговори с други хора, надявам се до два дена максимум да имаме резултат. След като са привлечени в "Левски", се знае какво се очаква от тях. Подготовката е един от най-тежките периоди във футбола, тъй че натоварванията ще бъдат големи, не го крием, мисля че момчетата го знаят, като ангажимент в тренировъчния процес никой от треньорския екип не може да има претенции, всичко беше окей“, продължи наставникът.

Покрай празниците "Левски" преподписа с капитана си Живко Миланов за година и половина.

„Ако са по-добри футболисти и могат да повишат конкуренцията, са добре дошли, и ако го искат, разбира се. Не е проблем, че Хали Тиам все още не е преподписал с клуба. Не съм се виждал с момчетата, защото те пристигат в момента. Ще цитирам това, което видях, един съвсем нов треньор, който идва в България - Павел Върба, който казва, че „Колкото по-тайно се извършва процесът по селекцията, толкова по-добре за отбора, защото винаги нещо може да се развали“. Така че от тази гледна точка изхождаме и ние“, рече още Хубчев.

„Искам пълно себераздаване от футболистите в тренировъчния процес и мачовете най-вече - едва ли ще намерите човек, треньор, който работи в този клуб и да стои тук пред вас, и да ви каже, че ще бъде доволен с 2-о, 3-то и 4т-о място - всичко друго освен шампион и купа не се брои в такива отбори като "Лудогорец", ЦСКА и "Левски". Не, не съжаляваме за нищо, тези хора, които сме искали и сме държали да разговаряме с тях, сме се опитали до последно, те са в съблекалнята или ще бъдат в съблекалнята“, допълни специалистът.

"Левски" ще се подготвя от 13-и до 23 януари в Сандански. „Сините“ ще изиграят четири контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Алания, Турция. Тимът ще бъде край брега на Средиземно море от 27 януари до 7 февруари.

Първата проверка е насрочена за 30 януари срещу арменския "Пюник". На 3 февруари "Левски" излиза срещу "Македония Гьорче Петров" (Северна Македония). На 4 февруари „сините“ играят срещу националния отбор на Узбекистан до 19 години. Последната контрола е на 6 февруари срещу украинския "Олександрия".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.