Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Преди няколко дни в рамките на своята иницатива "ИZчистване" за заличаване на оскърбителните графити по стените и насърчаване на уличното изкуство обявихме конкурс за снимки на най-отвратителните надписи, които загрозяват градовете ни.

Снимките ви вече пълнят редакционната ни поща като пряко доказателство, че градовете ни наистина имат нужда от иZчистване.

Днес обявяваме още един конкурс - за снимки на най-красивите и вдъхновяващи графити около вас.

Идеята ни е да привлечем общественото внимание към проблема с грозните, цинични, заплашителни и дори опасни графити в градовете ни. И да покажем с какво можем да ги заменим. Защото за съжаление истинското изкуство по фасадите ни е твърде малко - мръсотията преобладава.

Въпреки това във всеки град има места, на които стрийт артистите са се развихрили. Снимайте техните произведения и от днес до 29 август 2019 г. ни ги изпратете на имейл: [email protected], и участвайте в конкурса ни за наградите на Издателството за българска литература „Лексикон“ и списание „Клуб Z“.

Снимките ви ще бъдат оценени от компетентно жури от фоторепортери и журналисти, като най-добрата от тях ще отличим с първа награда: две книги на една от най-продаваните съвременни български писателки Здравка Евтимова.

Просто направете хубав кадър на някой красив графит и ще ви включим в надпреварата за „Добрата страна на нещата“ и „За теб, за мен“.

Но това, разбира се, не е всичко - втората най-добра снимка ще оценим с тримесечен абонамент за списание „Клуб Z“.

И, за да докажем, че макар и рядко по улиците ни се прави изкуство, насладете се на няколко „платна“ на най-добрите и разпознаваеми стрийт артисти, които творят предимно в столицата - Rays, Poze, Bozko, Cho, Funne, Chroni и др. включени в „София графити тур“:

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.