Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„ИZчистване“ – под това име Клуб Z стартира кампанията си за заличаване на оскърбителните графити по стените и насърчаване на уличното изкуство. С инициативата си искаме да привлечем общественото внимание към проблема с грозните, цинични, заплашителни и дори опасни графити, които като някаква зараза са плъзнали в градовете ни.

А има ли по-добър начин да разберем какви са мащабите на проблема от това да го покажем? За това можете да ни помогнете вие:

От днес до 29 август 2019 г. снимайте най-отвратителните, отблъскващи, цинични, мръсни и грозни графити, които виждате в своя град. Изпратете ни ги на имейл: [email protected] и участвайте в конкурса ни за наградите на Издателството за българска литература „Лексикон“ и списание „Клуб Z“.

Снимките ви ще бъдат оценени от компетентно жури от фоторепортери и журналисти, като "най-ужасната" от тях ще отличим с първа награда: две книги на една от най-продаваните съвременни български писателки Здравка Евтимова.

Просто направете хубав кадър на нещо грозно и ще ви включим в надпреварата за „Добрата страна на нещата“ и „За теб, за мен“.

Но това, разбира се, не е всичко – втората най-добра снимка ще оценим с тримесечен абонамент за списание „Клуб Z“.

Има и още нещо важно, пишете ни къде точно сте направили снимките на обидните драсканици по стените, за да може вашият кмет да разбере също. А един ден заедно да иZчистим всички тези неща:

Без думи.
Това е пример, в който уличното изкуство се е опитало да помогне - пречупеният кръст се е превърнал в пеперуда. Но за съжаление не успява да направи тази фасада по-красива.
Нима наистина някой си мисли, че този надпис...
...е с нещо по-добър от това?
Без думи.

Успех!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.