Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един от признатите за най-красиви плажове на планетата - Болата край Каварна, отключи естетски вълнения у собственик на мощен Мицубиши Паджеро и го накара да влезе с джипа си във водата.

Случката е от събота - 10 август, а снимката е изпратена на Нова тв от зрител.

"Човекът си влезе в морето да си вади лодката. Щото човекът има пари за джип, има пари за лодка - иска да ги срещне в морето", коменттира зрителят.

Пред телевизията кметицата на Каварна Нина Ставрева коментира, че "разбира се, няма как да не дразни тази безотговорност". Но се касаело за... лична отговорност.

"Тук се касае за личната отговорност на хората, които си позволяват това”, коментира тя за "Здравей, България".

И допълни, че в Община Каварна няма подаден такъв сигнал и уточни, че контролиращият орган в подобни ситуации е РИОСВ – Варна.

"Община Каварна не е контролен орган", веднага "изми ръце" кметицата.

Тя желаела ясни правила, които да се спазват на райското плажче и "ефективни глоби наистина" - като отбеляза, че опитите на общината в тази насока датират още от 2007 г.

Обаче ситуацията излезе малко като в онзи популярен израз - играхме добре, но няхаме шанс:...

"В крайна сметка - много институции и липсва резултат", заключи кметицата.

 

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.