Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

По нареждане на премиера Борисов, министърът на земеделието Румен Порожанов поиска оставката на зам.-изпълнителният директор на Държавен фонд "Земеделие", съобщи Нова ТВ.

Причината - Иванка Багдатова-Мизова има къща за гости в село Юндола.

Тя е подала своята оставка, а от министерството съобщават, че предстои проверка. Телефонът й е даден като контакт в сайт за резервации за къща за гости "Тара" в с. Юндола.

Къщата за гости има самостоятелен сайт, от който се разбира, че става дума за две самостоятелни къщи,с по три спални, баня, тоалетна и трапезария за 16 души. Оценени са с две звезди. 

В момента тече проверка на всички къщи за гости, като множество от тях бяха разкрити като фалшиви - собствениците са си построили собствена вила, получили са евросубсидията за това, и после никога не са развивали туристическия обект. От влизането ни в ЕС са направени 746 подобни проекта, средно получили по 135 хил. евро. До момента са проверени около 100-тина, наложени са глоби в размер на 10 млн. лв.

 

Коментари

Тъпаци!

Жената е направила къща за гости, направила сайт, контакти, явно приема почиващи, назначила е камериер, домакин..... предполагам си отчита както туристическа такса, така и приходите..... и ще я уволнят защото е направила това за което са дадени парите- работеща къща за гости!!! Другите като на Милийончева, Манолев..... нищо, ще се проверява, и забравете. но тази която е коректна ще я уволнят??? ББойко, търси си място при Кодстов.....4%!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.