Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Има умни, има и глупави Ц-та. Когато си решил да Ц-акаш, трябва да си сигурен, че ще Ц-акаш хитро. Не е хитро примерно да поканиш и други Ц-та да Ц-акат с твоята схема. Но много от Ц-тата явно не знаят, че количеството е за сметка на качеството, дори и в бизнеса с Ц-аканията.

Ето и друго едно съвсем абстрактно разсъждение. Ако, докато Ц-акаш, те хванат, не бъди твърде нагъл. Ако не си нагъл, може и да ти се размине. Но не казвай, да речем, че си жертва на над-Ц-акване, когато е видно, че просто си Ц-акал като аматьор. Още по-лошо е да твърдиш, че и другите, комунистите да кажем, също са Ц-акали. Такива оправдания са толкоз безвкусни, че са сами по-наказуеми и от евтиното Ц-акане.

Но Ц-тата явно не знаят, че le mauvais goût mène au crime*.

Освен че не са чували за Стендал, нашите Ц-та не могат да сменят навиците си. Но, за да си майстор-Ц-акач, трябва да си сменяш Ц-акането като хамелеон и никога да не прекаляваш със слабостите си. Ако веднъж е станало известно, че дълбоката ти чувственост се привлича, съвсем нагледно казано, от недвижимо имущество, непростима грешка е да не положиш усилия да се откажеш от Ц-акането в тази сфера. Да, безсъмнено това изисква много пот и  труд, но само така ще можеш да продължиш да Ц-акаш, просто в областта на друго някое изкушение - суджуковата промишленост например. Но Ц-тата ни уви не знаят, че мързеливото Ц-акане е срам за Ц-акача.

И последно, колкото и да Ц-акаш, помни, че си обикновено Ц., а не Цар. Ако си решил да убеждаваш пре-Ц-аканите, че те без теб не могат; че, например, парламентарните механизми се крепят на таланта ти, те ще ти се изсмеят. Всички знаят, че Ц-акачи се намират под път и над път. За това, умните Ц-та Ц-акат, но си траят. Уви, нашите Ц-та не знаят, че всяко Ц. трябва да си знае гьола.

Но има и надежда за родните Ц-та: българинът от много Ц-акания е развил нещо като Стокхолмски синдром за Ц-та - ако Ц-тата си отидат, най-вероятно скоро ще му залипсват.

Цъ-Цъ...

 

* Лошият вкус води към престъпление.

----

* Този материал е създаден по проект "Генерация Z".

Коментари

ББ до ДП от 2003

Ц-то с ЦИК най-добре работи. Фалшифицират се изборите, социолозите замазват с проценти раздути по всички медии, окупират ефира едни и същи псевдо авторитети и накрая го наричат победа, а не Държавен Преврат пък ние заучено обвиняваме другите за липсата на реална опозиция в парламента и виним България за проблемите си. Затова хората емигрират. Затова сме лидер по смърт, затова има култ към селянията и няма свобода на словото. Къде изчезнаха разследващите журналисти? Дори господари на ефира го няма :D

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.