Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В разгара на апартаментната сага в ГЕРБ и оставките в кабинета зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов демонстрира висок оптимизъм в социалната мрежа. Цветанов е на посещение във Вашингтон, където ще участва в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по обществени въпроси. Той все още не е коментирал рокадите в правителството.

В четвъртък премиерът Бойко Борисов съобщи, че е говорил със заместника си по телефона за разкрието, че висши фунционери на ГЕРБ са купили апартаменти от фирма "Артекс" на занижени цени. Борисов заяви, че очаква Цветанов да се прибере в София другата седмица и се зарече за "тежки решения". 

"Поздравления за министър Горанов и правителството на Бойко Борисов, от чиито дългосрочни политики вече усещаме положителния ефект. Така работи ГЕРБ - разумно и в интерес на хората. А всичко останало е обикновено продуциране на фалшиви новини от партийните централи", написа той в публикация за повишения кредитен рейтинг на България от агенция "Фич".

В друга публикация председателят на парламентарната група на ГЕРБ разказва за посещението си във Вашингтон.

"Като представител на правоохранителната общност с дългогодишен опит, включително в изпълнителната власт, ще взема участие като говорител и в Международния форум по сигурност, който се провежда в рамките на конференцията. Целта на форума е обмен на добри практики и дебати по развитието на текущите въпроси и предизвикателства в сектор сигурност", споделя Цветанов. 

Коментари

Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Бодри статуси на Цветанът

Така е в лудницата .... кипи бодрост и неспирен труд. Браво другарю Цветанов, Вие както винаги сте Цветанът на мисълта! Както казват съветските другари - дерзайте неуморно за бляскавато си имотно преуспяване!

:)

"След преглед и анализ на различните публикации и изказвания по казуса АРТЕКС ще подготви и предприеме съдебни действия (в това число искове за вреди) срещу всички лица и организации, които с клеветнически и набеждаващи твърдения уронват безупречната търговска репутация на дружеството." „Пенков, Марков и партньори“
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

ПП ГРОБ работил за МАТРЯЛА???

Да не повярваш.. Да си признаеш, че 1 300 000 човека от народа ти живее под прага на бедността.. И да отчиташ за успешна работа това, че си им дал два пъти в годината по 40 лв.. Докато твоята заплата от 5000 лв сега вече е 7000.. Всеки месец.. Голям зор за работа си е това.. Пък по отчетите на БНБ – Равносметката от КАСОВАТА ЕДИННА СМЕТКА за предишните години (когато все се отчитаха бюджетите на плюс, ама всъщност завършваха на бюджетен минус) е следната: -2.17607130 млрд. за 2018 -3.4199908 млрд. за 2017 -4.94476678 млрд. за 2016 -5.2041798 млрд. за 2015 Общата сума от тези минуси за 2015-2018 г. прави минус 15 милиарда 745 милиона и 300 лева. Този недостиг от 15.7 млрд. лв. са онези 8 млрд. евро – 15.7 млрд. левова равностойност на заемите, които взе правителството на ГЕРБ през 2015 г. Сега тези пари свършиха. В резултата на неспирната им работа..
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

Шоуто свърши,

икономиката и хлябът изместват политиката. 44% от българите едва връзвали двата края. 48% направо му били изпуснали края. И само 8 % му били отпуснали края. Да ги изброяваме ли??

tzojn2019

Ами от къде да започна - тоне бяха "Суджук-гейт","Ало, Банов съм!", хиляди пропуски не само в образователната и здравната реформа, ама нали всичките "прегрешили" люде са т.нар."наши хора" давай,ще приемаме оставките пък каквото щеда става!Да ама не - както преди 33 години големият журналист г-н Петко Бучаров обяви в предаването - икона тогава за всички българи "ВСЯКА НЕДЕЛЯ" водено от не по-малко талантливия Кеворк Кеворкян!Ами - "Топлофикация" и по-точно ОЦ "Земляне" - г-н Николай Кювлиев и свитата му отназначени "наши хора" от ГЕРБ, "колят и бесят" в централата и крадат на воля и европейски и държавни пари!А г-жа Йорданка Фандъкова се "разсейва" и не ги наказва,нито ги уволнява!Докога?А камерите "които били сложени със знанието на г-н министър-председятеля Бойко Борисов" - така твърди началникът на отдел "Човешки ресурси" г-н Чавдар Кънев!То не бяха заплахи и писания на Е-мейли?Докога ще се търпи това беззаконие?Докога нормалните работници ще се следят от камери като в "Биг Брадър"???Докога???Питам!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.