Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тази нощ след кратко боледуване е починал бащата на Христо Стоичков - Стоичко Стоичков, съобщи за в. "Марица" сестрата на най-успелия български футболист Петя.

"Татко много бързо си отиде. Беше болен, лекуваше се, но...", споделя Петя.

Нейният баща е бил покосен от рак, научи Клуб Z.

Погребението е утре, събота, от 13 часа в село Ясно поле - родното място на Стоичко Стоичков. Камата е бил уведомен за кончината на баща си, но още не се знае дали ще присъства. Не е ясно дали Стоичков е в България или в чужбина.

Стоичков-старши е пътувал за лечение до специализираната клиника "Джон Хопкинс" в Истанбул, но през миналата седмица се е върнал в България.

Клуб Z изказва съболезнования към цялото семейство и приятелите на Стоичко Стоичков.

Ключови думи

Коментари

Защо?

Защо бързат още утре да го погребат човека, Бог да го прости! Да не сме мюсюлмани, те така правят - хайде набързо в дупката. Христо Стоичков със сигурност ще иска да се прости с баща си. Как да пристигне толкова бързо от САЩ, където се твърди, че е?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.