Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският президент Владимир Путин мина през най-скъпия мост в света, седнал зад волана на камион "КамАЗ".

 

Той откри днес тържествено съоръжението, свързващо Керченския полуостров - част от анексирания преди 4 години Крим, с Краснодарския край.

Путин поведе колоната от камиони, преминала от континенталната част към Крим. Там високите гости бяха посрещнати с тържествен концерт.

 

Всъщност открита бе само автомобилната част на моста. Жп линията предстои да бъде пусната.

 

Дължината на моста е 19 километра, като една трета от него е над морето.

Путин разговаря с приближения си олигарх Аркадий Ротенберг, чиято компания "Стройгазмонтаж" построи моста.

 

 

Стойността на жп линията е 17 милиарда рубли, а на целия мост - около 228 милиарда рубли, което прави близо 3,02 милиарда евро.

 

 

 

 

Коментари

Ех, колко диванен искпърд тука

се кле, че мост няма да има...

Смешен си!

Мостът вече е тръгнал да пада. Някои колони вече са тръгнали да се разпадат, а некадърният опит да бъде възстановена здравината му, чрез добавяне на още много бетон между колоните води да силно покачване на теглото му, което не е влизало в първоначалните изчисления. Това ще доведе до пропадане на основите, защото както казах фундамента не е изчисляван при такава тежина. Много инженери са изразили опасенията си, но ината и глупостта на Путин са надвили. И накрая самото движение на тежките камиони по моста ще възпроизведе силни динамични натоварвания, които само ще приближат датата, на която заедно с моста ще се срути пренадутото самочувствие на пигмея в Кремъл, а ти ще се скриеш от срам и няма да смееш да се явиш с този глупав ник!
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

питам се

чие производство са всичките съоръжения използвани за построяването му. Навремето Сталин е строял специални заводи за подобни проекти.

Както у нас - производство са на същите заводи,

но вече с нови собственици-приватизатори.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.