Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Под гръмкото заглавие "Запор на Прокопиев на морето" агенцията на притежавания от депутата от ДПС Делян Пеевски вестник "Монитор" публикува снимка на... палата на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, по-познат като "Морския сарай" в Росенец, Бургаско.

Новината за запора на Прокопиевата вила в Созопол идва от сайта на в. "Труд". Такава вила има, но при всички положения тя не е онази, публикувана от "Монитор". Според информацията Окръжният съд в Бургас е наложил възбрана върху 30% от къщата на издателя на "Капитал" и "Дневник" по искане на комисията за конфискация на незаконно придобито имущество.

Гафът не бе забелязан повече от 30 минути, но все пак бе замазан - "Монитор" свали Догановия сарай и явно поради липса на снимка на истинския имот на Прокопиев заместиха илюстрацията със снимка на самия Прокопиев.

Иначе, наложеният запор е върху къща с басейн от над 190 квадрата. За предстоящия запор имаше податки още преди няколко седмици, но от КОНПИ се позоваха на "служебна тайна" и така и не стана ясно какви са мотивите за него. Очаква се комисията да излезе с такива другата седмица, защото вече има влязло в сила съдебно решение - на Бургаския окръжен съд.  

Коментари

Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Че защо ли им е да

свалят снимка от имението на почетния шеф? "Журналистите" от Монитор би трябвало да се гордеят с ръководството си и с наложените им високи етични и професионални стандарти. :)

Какво ли би казал Фройд по

Какво ли би казал Фройд по въпроса? Надявам се някой слънчев ден да видим истинска новина за запор на сарая и обявление, че агент Сава е обявен за общодържавно издирване ;)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.