Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Представяли ли сте си какво ще стане, ако остриетата на кафявите медии станат народни представители? Ако онези, които не признават личност и достойнство, застанат на парламентарната трибуна? Ако типове, които променят през час позициите си, само и само да излижат някои части на силните, бъдат облечени и с власт? Ако такива екземпляри започнат да обикалят медиите и да интригантстват в национален ефир? Какво ще стане ли? Ето какво:

Виктор Николаев, Нова телевизия: Този избор продукт на една шайка ли е, която иска да вземе поръчката за милиард и половина? (разговорът е за процедурата за купуване на изтребители)

Антон Тодоров, ГЕРБ: Много силни думи употребявате.

В.Н.: Те не са мои.

А.Т.: Ще ви изядат хляба.

В.Н.: Не са мои – поне думата „шайка“.

А.Т.: Вече изядоха, ха-ха, хляба на колежката ви. Тя и тя малко така... беше тръгнала в някаква посока, ама... нещо виждам, че липсва столчето ѝ.

В.Н.: Какво казвате?

А.Т.: Какво казвам – ми не знам, обяснете ми що я няма...“

Ако някой не е разбрал, ето какво се случи:

Депутат от управляващата партия заплашва в ефир водещ на национална телевизия. Депутат от управляващата партия намеква, че Анна Цолова е свалена от ефир, защото е питала много. Депутат от управляващата партия демонстрира задоволство от този факт. Депутат от управляващата партия не се усеща какво говори и какво прави.

Ако някой пък не е разбрал защо депутатът избухна, ето защо:

През 2013 г. депутатът издава книгата „Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите“, в която пише за споменатите: „Работеха и живееха като "шайка" – персони, обединени от престъпна цел.“ Да, правилно прочетохте. По-късно лицето става депутат от ГЕРБ, т.е. от описаната от него „шайка“. Вероятно е бил стимулиран – с потупване по рамото, разбира се.
Книгата му е издадена от издателството на собственика на един от кафявите сайтове. Рекламирана е от друг кафяв сайт. Общото между тях е, че се редуват в ролята си на трибуна номер едно на Делян Пеевски. Лицето, което вече е депутат, днес пък има собствено предаване в телевизията, която изобщо не е на Пеевски.

От чие име Тодоров заплашва журналист?

От името на ГЕРБ?

От името на блик, пиц, канал три и т.н.?

От името на Делян Пеевски?

Бойко Борисов и Цветан Цветанов може да са много доволни, че са се сдобили с бясно куче в редиците си, което да хвърля екскременти към вентилатора и така да разстройва публичната среда. Понякога е удобно – особено когато мишените са политическите ти опоненти. Вентилаторът обаче пръска във всички посоки, а бесните кучета рано или късно хапят стопаните си. Няма да му е за първи път, де.

...

П.П. 1

А какво може да направи водещият в такава ситуация? Нормалният човек би изпитал неудържимо желание да срещне мустака на депутата с обратното на дланта си. Но пък не върви в ефир. Може и да изгони госта си. Може и да приключи разговора с думите: Нямам повече въпроси, всичко е ясно. Нещо ще добавите ли?... Може и да се направи, че нищо не е станало. Проблемът на Виктор в този случай е, че както и да беше реагирал, щеше да остане сам в този акт на съпротива. За съжаление.

П.П. 2

Позиция от Нова телевизия? Която все още не е дала обяснение защо Анна Цолова бе свалена от ефир, а пък "новото предаване" така и не е видяло бял свят.

...

ДОПЪЛНЕНИЕ: По-късно Нова телевизия изказа позиция:

Коментари

За този "чичко тревичко" ще

За този "чичко тревичко" ще играе мотиката май... Съвсем се забравиха кои са, къде са и за какво им се плаща. Жалко е, че като народ сме научени на голямо търпение, но след него винаги идва и голямото избухване. Така че господа депутати, политици и т.н. орляци, не се самозабравяйте!
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Гнусен

прекупен гербаджия, който обаче не се свени да говори за нещата с истинските им имена. Въпрос - проблемът е налице, когато започне да боде очите или когато просто го има? Може би повечко такива уроди трябват, за да родната журналистическа гилдия да осъзнае, докъде ни докара с раболепието си.

Същият като тебе, парцал.

Разликата между вас двамата е, че ти тролиш анонимно и за по-малко пари.

Не знам защо обиждате кучетата.

Нито едно улично куче не е толкова долно, колкото тоя брилянтен представител на "антикуманизма" в България - типична седерасто-гербава проститутка. Прилича много на вас, тукашните антикуманизи :)
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Ха-ха-ха-ха!

Депутат пита водещия защо я няма колежката му. Отговор няма! Няма и до днес. Ако Бедров смета, че само журналяците могат да задават въпроси, но не и да отговарят на въпроси, то нашият колумнист страда от заклещване на главата в дирника.

Точните думи:

А точните думи във въпросния диалог са: АНТОН ТОДОРОВ: Става президент и в рамките на месец и половина така интензифицира процедурата, така натиска, защото той ги е натискал сигурно и премиера, и министъра на отбраната, че една процедура, която е започнала две и трета, две и четвърта година, 13 години се влачи,той я приключва за месец и половина – два. И кого избира служебното правителство на Радев? „Грипен“ избира. Хайде сега вие сметнете едно плюс едно прави ли две, или прави девет. ВИКТОР НИКОЛАЕВ: Този избор продукт на една шайка ли е всъщност, която иска да вземе поръчката за милиард и половина? АНТОН ТОДОРОВ: Много силни думи употребявате. ВИКТОР НИКОЛАЕВ: Те не са мои. АНТОН ТОДОРОВ: Ще ви изядат хляба. ВИКТОР НИКОЛАЕВ: Те не са мои. АНТОН ТОДОРОВ: Вече изядоха хляба на колежката ви. Тя и тя малко така беше тръгнала в някаква посока, но нещо виждам, че липсва столчето ѝ. ВИКТОР НИКОЛАЕВ: Какво казвате? АНТОН ТОДОРОВ: Е, какво казвам. Ми не знам, обяснете ми защо я няма. ВИКТОР НИКОЛАЕВ: Подразни ви думата „шайка“ ли? АНТОН ТОДОРОВ: Не, не ме е подразнила. ВИКТОР НИКОЛАЕВ: Добре, продукт на шайка ли е това, което се случва с грипените? АНТОН ТОДОРОВ: Това е продукт на задкулисие. И ако не беше Антон Тодоров да се разравя в стотиците документи, нещо, което много българчета ги… е тегоба, така – нетърпима тегоба за тях, нямаше да го има този документ. Нямаше да го има и другия документ, за шифрограмата. И се надявам да поговорим една минутка и за него. ***Очевидно в статията има умишлено орязване и подмяна на истинския диалог... Апропо, г-н Бедров, помните ли как и защо напуснахте bTV? И защо бе изгонен Иво Инджев преди това? Защо прекратиха договора ви от "Дойче веле" и каква е връзката с "банкера" Василев? И защо Виктор и Ани напуснаха bTV след интервю с Орешарски? А къде е Ани, защо я няма в ефира на Нова? Г-н Бедров, не ви ли се струва, че става дума за една и съща ЧЕРВЕНА шайка. И Тодоров предупреди саркастично Николаев, че може да си изгуби хляба, ако нарича тези хора - около Радев днес - шайка. Е, сега тази шайка не уволни удобничкия Николаев, но пък уволни неудобния Антон Тодоров. Да, скандален, с доста спорен морал след като от "Шайка" стана депутат на ГЕРБ, но неудобен и за "Шайка 2" - нали знаете, че и такава книга написа? "Бясното куче" бе изгонено. Кой остана. Джавкащите палета, които иначе се умилкват в крака на господаря.
ognian  deyanov's picture
ognian deyanov
ognian.dey

Антикомунисти като Антон Тодоров....

Антикомунисти , като Антон Тодоров са много по вредни за демокрацията и от най - големите апологети на комунизма.Както сам се определи зъл и злъчен . Продажен ,както е видно. Без морал и достойнство.
ognian  deyanov's picture
ognian deyanov
ognian.dey

Антикомунисти като Антон Тодоров....

Антикомунисти , като Антон Тодоров са много по вредни за демокрацията и от най - големите апологети на комунизма.Както сам се определи зъл и злъчен . Продажен ,както е видно. Без морал и достойнство.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.