Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Това, че Доналд Тръмп има право да натисне ядреното копче, е по-страшно от всеки един мой роман", заяви американският писател Стивън Кинг, цитиран от ТАСС.

Така той коментира първите 100 дни на новоизбрания президент на САЩ.

 

"Следя публикациите на държавния ни глава в туитър от 20 януари до този момент. Картината е пределно ясна. Става дума за нарцисист с лабилна психика. Всяко едно негово действие е непредсказуемо, но и опасно. А това, че той има право да натисне копчето и да задейства нашия ядрен арсенал, е по-голям ужас от всеки един мой роман", написа Краля на хоръра.

Кинг, който е известен с книгите "Мъртвата зона", "Живата факла", "Мизъри" и други, е сред най-яростните опоненти на Тръмп. Той бе сред над 400-те писатели, които призоваха в петиция той да не бъде избиран за държавен глава.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.