Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мои американски сънародници,

Във вторник сирийският диктатор Башар Асад извърши ужасяваща атака с химически оръжия срещу невинни цивилни. С използването на смъртоносен нервен агент Асад отне живота на безпомощни мъже, жени и деца. Това бе бавна и брутална смърт за толкова много хора. Дори прекрасни бебета бяха убити в тази варварска атака. Нито едно Божие чадо не може да страда от такъв ужас.

Тази вечер аз наредих насочен военен удар срещу обект на военновъздушните сили в Сирия, откъдето бе извършена химическата атака. От жизнен интерес за националната сигурност на САЩ е да бъде предотвратено и възпряно използването на смъртоносни химически оръжия. Не може да има спор, че Сирия използва забранени химически оръжия, наруши задълженията си по Конвенцията за химическите оръжия и игнорира призивите на Съвета за сигурност на ООН.

Дългогодишните предишни опити да бъде променено поведението на Асад се провалиха, и то много драматично. В резултат бежанската криза продължава да се задълбочава, а регионът продължава да се дестабилизира, като заплашва САЩ и техните съюзници.

Тази вечер аз призовавам всички цивилизовани нации да се присъединят към нас в стремежа да се сложи край на убийствата и кръвопролитията в Сирия и също така да бъде сложен край на тероризма от всякакъв вид и тип. Молим се на мъдростта на Господ, докато сме изправени пред предизвикателството на нашия много тревожен свят. Молим се за живота на ранените и за душите на починалите. И се надяваме, че докато Америка е на страната на справедливостта и мира и хармонията, тя в крайна сметка ще побеждава.

Лека нощ. И Бог да благослови Америка и целия свят. Благодаря.

------

* Изявлението си Тръмп направи в имението си "Мар-а-Лаго" във Флорида, където прие пристигналия на посещение в САЩ китайски президент Си Цзинпин.

Коментари

Злой Путин's picture
Злой Путин
Злой Путин

Коалицията на желаещите,

готови ли сте да сваляте гащите още един път? Готови сте, разбира се, да не би на Монката Паси някой да му потърси отговорност за обезглавените български заложници?
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Много отрано

са те активизирали днес. Рублата да не се е обезценила отново? :)
 's picture

cos

cos

Браво Америкаааа!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.