Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

До трето пришествие тази комисия няма да намери нищо. Пък и линията на озаптяване на злоупотребите с доминанто положение на пазара на горива не минава през ялова комисия, с ялови възможности в пленена държава.

Докато НАП и Митниците са в ръцете на политици, които са сключили стратегическо споразумение да пазят "картела", решение няма да има и до един милиард лева всяка година ще излизат от джоба на потребителите.

Тези компании пък ще Ви развиват теми за лошите контрабандисти, за танкерите, които влизат без да плащат акцизи, което е все едно крадецът на праскови да сочи към крадеца на кайсии. И накрая ще Ви светне, че май и едните, и другите са от едно ОПГ (организирана престъпна група – б.р.).

Все едно с избори да промениш ситуацията в пленена държава.

Знаете ли защо задържаха да не обявят решението си преди изборите - защото обектът на разследване е много важен за финансиране на изборните кампании на партиите, които са избрали членовете на КЗК.

Марио Пузо дори трудно ще го опише.

...

Забраната на КЗК за срещи между служители на компании за горива ме разтърси радикално - човек не може приятел или гадже да си намери сред колегите от общността. И как КЗК ще осигури спазване на тази забрана - направо не ми се мисли. Примерно, срещаш приятен човек и го заговаряш - не става, не може. Трябва напред с визитната картичка и декларация - Je suis КЗК-поднадзорен?

Току- виж някой се оженил и то без разрешение от КЗК?

Страдам - еднолично и дълбоко.

Каква комисия - каква гръцка драма?!

...

Коментарите на Илиян Василев са от фейсбук профила му.

 

 

Коментари

Gogo Bogo's picture
Gogo Bogo
GogoBogo

Егати държавата!

Тази кочина няма да се оправи скоро. А електоратът продължава да си гласува за комунисти и гербери (не че не са едно и също). И явно си им харесва положението! Да те крадат ежедневно и да пляскаш с ръце... много е паднало нивото явно.
Злой Путин's picture
Злой Путин
Злой Путин

Илиян Василев,

вместо да пише по навик напоителни доноси за Путин във фейса, да беше отишъл да свидетелства... Или па да беше се натегнал да подкара Набуко :) Ама оранжавите земеделци на Тодор ги бива най-вече за плюене, а не за работа.
 's picture

Бобо

Русофилистика

Това зомбираните Русофилистичета газ пикаете само като видите нещо написано от Илиян Василев , ама това да го прочетете , да го разберете , няма защото за тази работа трябва мозък , друго си е с КДСарски клишета , смях , откакто онзи сифилистик Ленин унищожи Русия , нашите еничарчета станаха Русофилистици .

.

чиба при путин бе!
 's picture

tdrgrgv

Дежавю.Очаквано беше и

Дежавю.Очаквано беше и решението и времето му.Да ни е як джоба.Още дълго ще ги храним тия кърлежи.Ние си ги избираме.

Браво Господин Василев..

Забраната на КЗК за срещи между служители на компании за горива ме разтърси радикално - смях се много....добро попадение...утре КЗК да забрани и северния вятър и ниските температури.....под угрозата от солени глоби за времето....
 's picture

Ognian Deyanov

Открихме Америка...

Открихме Америка—КЗК за нищо не ставала , а сега какво . Ново КЗК избрано от същите избрали старото ? Докога!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.