Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Чухме тежък шаблон в речта, но нищо за голямата промяна, която избирателите инвестираха в г-н Радев".

Така определи словото на току-що заклелия се президент Румен Радев лидерът на ДСБ Радан Кънев пред Нова тв. Той даде негативна оцентка за реакцията на новия държавен глава, че на депутатите им остава само една седмица. Кънев поиска президента да се извини за реакцията си.

"Не чухме нищо за правосъдие и справедливост - освен общи приказки. Не чухме нищо за външна политика – освен общи приказки, не чухме нищо за социална политика – освен общи приказки", изброи Кънев.

"Който е писал речта на Радев, му е направил много лоша услуга. Шаблоните не дават отговори на въпроса накъде ще се развива България", смята лидерът на ДСБ.

Според него "това беше служебна, гладка, обла реч, която не носи политическо послание".

Кънев обясни, че за него нямало значение кой ще бъде министър в служебното правителство. "Не отдавам никакво значение на служебното правителство", каза той.

И заключи: "Ако съдим по днешната реч, г-н Радев няма е фактор за развитието на страната"

Коментари

Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Г-н Кънев

ти си безспорен лидер по тежките шаблони и жилавите локуми, що не си гледаш адвокатската работа, а си вреш гагата там, дето никой не те иска? ДСБ беше тотално компрометирана партийка още преди тебе. След изцепките с паричките в КТБ, подкрепата за мутрите и останалите ви издънки, време ви е да се поскриете и да не си врете гагите в политиката. Неприятни сте за гледане дори.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

Радан Кънев написа във Фейсбук профила си

фундаментално признание - автопортрет: " Днес, в подлеза на метрото, срещнах един стар приятел. Стар като времето, в което пиенето свършваше малко след парите и май само по този повод, а сега -заслужено много известен и обичан човек, в ограничените среди, за които четенето продължава да е истинска ценност. Беше тръгнал с наистина неприятна задача, за която не му завиждам, и ми каза само „Гъз, ти си наш‘то знаме". Отдавна не съм се чувствал толкова поласкан и окуражен. И го казвам напълно сериозно, както впрочем и той..." Сори, РАДАНЧО - ТИ няма да си фактор в развитието на страната... И досегашните ти партньори не искат да се вее ГЪЗ-ЗНАМЕТО в коалициите им.. А ДСБ само на избори - на стълбичките изпод опашката на коня, дует местенцето ви пази Иванчо КостооФФФ.. До ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА.. А след изборите - ще те чуем и теб, в самодейно изпълнение на "ПРЕЛЪСТЕНА и ИЗОСТАВЕНА"..
 's picture

Krasimir Kabakciev

Да пукнеш от смях

Г-н 0.01% пак разяснявал политобстановката на пляскащите като него "на кой му пука" бай Хуйовци. И ФД беше адвокат ..., амаааааа ....
Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

ФД поне се опъна реално на

ФД поне се опъна реално на ДПС-то един път. Кънев нищо не е направил.
 's picture

smarf

Към кочината

Шът бе, посерковци анонимни! Фатмакът днес показа колко му е пипето. Чете някакво досадно съчинение написано от Иво Христов и се кара на депутатите. Фатми мисли,че се намира на плаца. Ще яде яки шутове и подритвания от женски чехлички. Селски плиткоумен фатмак .
Джибри дизатор 's picture
Джибри дизатор 
Хибридизатор

В сравнение с Плевню

с неговото мъцане, идиотски словоред, синтезирани с много напън тъпизми и нищонеказване си беше съвсем нормална реч.

Щото Роската ги снасяше едни

Щото Роската ги снасяше едни научни открития... Свят ни се завиваше да ги слушаме! Раданчо, опитай и по твоя начин, няма лошо. Но моето предсказание е - ти не си дори Костов. Той получи шанс, и го осра. Ти и това няма да получиш. Просто не си на правилния влак.

Но пък ако имаш желание и

Но пък ако имаш желание и искаш да постигнеш нещо - действай.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.