Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Имаме нов президент, нека малко се порадваме на този ден и подходим с оптимизъм."

Това заяви след речта на новоизбрания президент Румен Радев премиерът в оставка Бойко Борисов. И добави, че очаквано разчита на Радев да следва основните политики на България.

"Стига с отношенията САЩ, Русия, Брюксел. Дружбата и с Русия, евроатлантическата ориентация, това са неща, които всеки ще прави, защото са важни за държавата", заяви Борисов. Но отбеляза: "Повече ме притесни поведението на част от залата. Как реагират на реплика."

Премиерът в оставка припомни мотото на Народното събрание - "Съединението прави силата".

И отново повтори критиката си към БСП от по-рано, че преди 5 години са се държали отвратително при клетвата на президента Росен Плевнелиев.

"Истински съм възмутен от БСП заради просташкото им отношение към президента Плевнелиев. Ние се държахме винаги изключително коректно с Радев и като истински европейски политици", каза още Борисов.

Накрая отбеляза, че параметрите на страната, както Радев я заварва като президент, са максимално добри. 

Коментари

Анонимен   's picture
Анонимен   
Анонимен 

Това от шебека,

който обясняваше как военните пилоти само падали и аха щели да изгорят някой квартал на София е доста лицемерно. На тоя рапон му е време да отпътува към политическото бунище, на което днес изпращаме лицето, което седя в президентското кресло от негово име.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.