Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Помните ли как Бразилия беше един от аргументите да не можем да си регистрираме домейн „.бг“ на кирилица. Защото щяло да се бърка с техния „.br”. Каква прозорливост!

Надали има други, с които да сме толкова близки по душевност както с братския народ на Бразилия. Вижте пълния сеир със световното, което започва днес – нямате ли чувството, че не само президентка, ами и майстори, и озеленители, и корумпатори сме им дали.

Някой взел парите, а за работата казал: "Ще видим". Вижте този достоен човек, на когото плащат да поддържа стадиона „Арена ди Амазония“. И който сам признал, че теренът е пълна скръб. Демек - какво е казал? Казал е: „Аз съм един тотален некадърник.“ Чист българин!

Метро, което няма да те отведе до стадиона, защото не е направено. Пътища, които също ги има само в бюджета в графа „разходи“, иначе не съществуват. Стачки, след като повече от десетилетие си се борил за това домакинство и накрая, като дойде – почваш да се бориш срещу... Чисти нашенци!

Сред изконните ни общи ценности фигурират още танци на музика със съмнително съдържание, минимално работене и максимално пиене на кафе. Само че ние си го пием с ракията...

Предлагам да ги нападнем и с 3-те самолета, да се предадем тутакси след това и така да станем една държава. Тогава да видят какво е истинско неможене, а не да се заглавичкват с половинчати глупости.

Ключови думи

Коментари

Кр. Илиев

Ей това е! От една снимка, да разкриеш цяла една народопсихология. ХвалЪ!

а

Авторът е мърша. Анти-българин

gemishev

А ти си бразилец................

3

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

истинско неможене, а не да се заглавичкват с половинчати глупости.

Уважаеми господин автор, апелирам да се престане с постоянните обиди и клишета за това колко 'кофти' хора сме, мързеливи, немарливи и всуе тем подобни обиди. Вие лично, интересно ми е, дали ще се причислите към тези и подобни епитети или се имате за нещо много повече от целокупния български народ, който така любезно окачествихте?

Радостин Симеонов

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Луд гидия

Недоклатеното нещо пак се появи. Биологичните му създатели сигурно са били в другарския съд на ОФ-организацията. Много е злобно нещото и много недоклатено! само дебне статия на автора и и отваря плювалника.

Радост Драганова

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

StoyanA

Псувайте, псувайте, за вас става въпрос. Вие сте онези, които сте обречени до живот на мизерна заплата, но се успокоявате, че поне имате избор между това да си платите парното и да ядете, защото други и него нямат. Вие сте онези, които докарвате киселини на всеки работодател, защото му е терсене да плаща на човек толкова малко, но като знае, че и за толкова работа няма да свърши не може да поеме риска. Вие сте онези, които шепата кадърни и работливи в тази страна псуват люто през зъби, защото на всеки 10 души има по един бай Иван, който не стига, че ви хрантути (дали като изкарва приходите на фирмата, която ви плаща заплатите, дали чрез парите, които държавата му краде всеки месец, защото трябвало да е социално отговорен) ами и му висите на главата, давате му акъл, юркате го и на всичкото отгоре му се подигравате, че е бунак. Вие сте онези, които дори не се опитвате да се залъжете, че сте толкова оскотели, че ако ви се отдаде възможност да крадете от общото няма да се поколебаете. Вие сте тези, от които ми се гади, вие сте тези, заради които стигам по-далеч от автора и спокойно заявявам, че мразя българи.

Kael

Стоянчо, да мразиш българите, означава - ако и ти си такъв - да мразиш себе си. Просто казвам. Иначе има истина в това, което казваш, но ме притеснява крайно негативното ти отношение... а само, САМО с оптимизъм се излиза от неблагоприятни ситуации, на жаргон - батаци. :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.