Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" ще оставят на своите избиратели да гласуват на втория тур на президентския вот по своя преценка. Това се казва в обръщение на формацията. В текста се изтъква, че основните пунктове в политиката на патриотите са недопускането на завръщането на ДПС и други етнически партии във властта, минимална пенсия от 300 лв. и отблъскване на нелеганите емигранти. Нито един от двамата кандидати на балотажа обаче не е декларирал подкрепа за тези принципи,

Ето пълния текст на обръщението:

"Обръщаме се към всички наши членове и симпатизанти с огромна благодарност за доверието към кандидат-президентската ни двойка Каракачанов – Нотев на първи тур на изборите за президент и вицепрезидент. Тези близо 600 хиляди българи показаха, че бъдещето на България е патриотизмът. 

Резултатите ни от президентските избори ни задължават да отстояваме и реализираме нашата програма, като основни пунктове от нея са:

- Недопускане завръщането на ДПС и другите етнически партии във властта,

- Минимална пенсия 300 лв., 

- Политика за отблъскване на нелегалните имигранти. 

Тъй като нито един от останалите кандидати за президент до момента не е декларирал подкрепа за горните принципи, оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка. Коалиция „Обединени патриоти“ продължава борбата за единна, независима и благоденстваща и България".

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.