Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Стивън Кинг има нова книга, която излиза съвсем скоро. Тя обаче съвсем не е това, което повечето му почитатели очакват, пише „Ентъртейнмънт Уийкли“.

Кралят на ужаса пише първата си – и дано не е единствена – илюстрирана книга, със заглавие „Чарли Пуф-Паф“, която феновете на поредицата „Тъмната кула“ незабавно биха разпознали. Тя разказва историята на Машиниста Боб и неговия най-добър приятел Чарли, който е жив локомотив.

Стивън Кинг със своята първа детска книга.

В трети том от „Тъмната кула“, „Пустош“, младият Джейк отваря книгата „Чарли Пуф-Паф“, писана от Берил Еванс. Сега и новото издание на Кинг ще бъде с автор Еванс.

Илюстрациите пък са дело на Нед Дамерън, който (освен че е реална личност) е художникът на рисунките към „Пустош“.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.