Разколът в публиката на ЦСКА е факт. Пролича по време на първата тренировка на автентичния ПФК ЦСКА АД тази вечер на стадион "Българска армия".

Адалберт Зафиров изведе на пистата на арената в Борисовата градина 20-ина юноши на клуба, родени в периода 1997-1999 г. Клубът има право да разчита само на състезатели, които са били картотекирани в ПФК ЦСКА АД през миналия сезон, тъй като няма право на нови картотеки. 

Станалото край стадиона обаче няма общо със здравия разум. Поддръжници на новия ПФК ЦСКА-София (на Гриша Ганчев) първо не искаха да позволят на автобуса да отиде да вземе отбора. След намеса на полицията возилото тръгна, а когато докара тима, запалянковци почнаха да обиждат играчите, някои хвърляха по тях и бутилки с минерална вода.

Едва не се стигна до сблъсъци между фенове на двете ЦСКА-та. Полиция предотврати това.

На тренировката пък бяха допуснати подкрепящите изпадналия в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД. Те искаха да подкрепят младите футболисти. Няколкостотин запалянковци скандираха: "И преди, и сега "Литекс" не е ЦСКА".

На отсрещната трибуна пък има надпис: "Бабо Дора ти не си ЦСКА".

Адалберт Зафиров обяви, че е поканен от сидника Дора Милева. Той каза, че готви отбора за мача с "Лудогорец" за Суперкупата на България. Надява се с този тим ЦСКА да не се изложи много. Тази вечер юношеската формация отива на лагер, но мястото се пази в тайна - за да няма ново напрежение.

Очаквайте още подробности.