Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Добре дошли в „Слънчев бряг“. Така пише на табелата в началото на бетонното гето, наречено курорт. Ето това е първият евфемизъм – курорт? Разбрахме, че летният сезон на "Слънчев бряг "е открит.  Ловният сезон също. По полигоните не се стреля толкова. Какво разбрахме от МВР - вероятно се касае за уреждане на бизнес отношения. Ето още един евфемизъм. Бандитите са бизнесмени. Разпространението на наркотици е един от видовете бизнес. Лицата, които са стреляли са криминално проявени. Още един евфемизъм. Става въпрос за рецидивисти. Какво значи проявени? Те да не са снимки?

Друг любим евфемизъм, свързан с подобни граждани е, че имат "висящи дела“. Къде точно висят тези дела? Не са ли просто потулени или забавяни? Крайно време е съдът да разбере разликата между бременните и престъпниците. Първите лежат за задържане, а вторите се задържат, за да лежат.

И докато нашата полиция ни пази, обраха пощата в Хасково. То голямото крадене на пенсиите стана преди двадесет и пет години, това е просто инцидент. Организираната престъпност става все по-организирана.

Иначе по медиите пак евфемизми. БТВ се разграничава от Акта с късане на снимката на президента. Не можах да разбера защо не запалиха и националното знаме, може би са нямали запалка. Чудя се дали този тарикат, наречен гръмко сценарист, може да скъса портрет на пророка. Не му стиска като че ли. Свобода на словото е позволена, но не за точно такива простотии.

Има и добри новини. Поройните дъждове спряха. Както се казва: и на нашата улица изгря слънце. Напред към летните отпуски. На кои курорти не бива да ходите вие си знаете. 

Това, което каза каката от туризма – че в Гърция било мръсно, не е вярно. Там има 240 плажа със син флаг, в България са 9. Сами преценете на кого да вярвате. Може би ще изберете фекалните бани на Лозенец. Но не ми се вярва – не сте прости да вярвате на всичко, което чуете по телевизора.

Приятен уикенд!          

Ключови думи

Коментари

гласоподавател,бивш балък

Вече не вярваме и на ББ!!!!Наред е Данчето малката билетопродавачка.Но в Цв.Цв.вярваме.Че простотиите му нямат дъно!!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.