Легендите на румънския футбол Георге Хаджи и Георге Попеску са поредните звезди, приели поканата на Христо Стоичков за шоумача му по случай 50-годиишния юбилей. Камата е роден на 8 февруари, но голямото празненство ще е на 20 май 2016 г. на националния стадион "Васил Левски". 

„За нищо на света не бих пропуснал празника на моя най-добър приятел", рече Джика Хаджи, потвърждавайки участието си в „50 години номер 8“. 

Двамата играха заедно в "Барселона", Стоичков му е кум.

Първите две имена за спектакъла бяха Диего Марадона и Карлос Валдарама. Организаторите обещаха на седмица да обявяват минимум по едно величие.

Хаджи е футболистът с рекорден брой голове за националния отбор на Румъния - 35. През 19-те години, в които той е лидер и капитан на тима, северната ни съседка участва в две световни първенства ("САЩ '94" и "Франция '98") и две европейски, което е най-успешният период за румънския футбол. Заради чудесната си техника и поглед върху играта Хаджи е наричен „Марадона на Балканите“.

Георге Попеску е бивш защитник „Барселона“, един от най-добрите на своето време. Играл е в още няколко големи европейски клуба като ПСВ "Айндховен", "Тотнъм", "Галатасарай" и "Лече".

Събитието „50 години номер 8“ е на 20 май 2016 г. на националния стадион „Васил Левски“ от 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim. Цените са от 18,88 лв. до 88,88 лв.