Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Днес заместник-предстедателят на Народното събрание Мая Манолова си купи акции на ЦСКА. Тя посети стадион "Българска армия" заедно със свои колеги депутати от парламентарния фен клуб на "червените", като си закачи шалче на отбора.

Преди няколко дни ценни книжа в клуба си купиха и други депутати, сред които Таню Киряков и Георги Анастасов.

Сред другите известни акционери в клуба са президентът на ЦСКА Александър Томов, който на практика притежава над 90% от клуба, оръжейният бизнесмен Петър Манджуков, футболният агент Емил Данчев и др. Всички те обаче притежават акции в клуба отпреди той да бъде пуснат на борсата, което стана на 19 март т.г., и техните дялове в ЦСКА не влияят на публичната продажба на ценни книжа.

В сряда ЦСКА мина границата от 200 хил. продадени акции. "Армейците" обаче трябва да продадат още поне 1.2 млн., за да бъде емисията успешна. Кампанията обаче поне засега върви бавно. Крайният срок за закупуване на ценни книжа е на 19 май.

Подробна информация за това как желаещите могат да закупят акции на ЦСКА можете да намерите на официалния сайт на клуба.

Ключови думи

Коментари

Подмазва се на феновете.Предизборно.

gemishev

УжасТ

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.