Краят на една година и началото на следващата винаги е особен период – тогава правим равносметка на онова, което сме преживели, чули, видели и... прочели. Осъзнаването на наученото през последните 12 месеца, може да ни помогне да минем по-лесно през следващите – да не правим същите грешки, да не слушаме същите фалшиви „герои“, претендиращи за гласовете, умовете и доверието ни, да разберем най-после кое е важното за живота ни.

Клуб Z започна една кратичка поредица – в нея правим обобщение на изминалата година през призмата на вашите читателски предпочитания. Показваме ви месец след месец кои бяха най-четените от вас материали – защото умният човек помни, а този, който има памет, прави по-малко грешки.

Трите най-четени публикации през юни 2023 г. бяха:

Сумарно бунтът на кремълския готвач Евгений Пригожин печели първенството на вашия интерес през юни – на тази тема сме имали десетки публикации и те всички са получили огромен брой прочитания. А една от тях  е и вторият по четене материал в класацията ни. Четвъртата например е:

В същото време една друга новина е успяла „да се промъкне“ в Топ 3 – тя също е с основно действащо лице марионетка на Путин – става дума за потресаващия кич в къщата до Рубльово-Успенское на руския министър на отбраната Сергей Шойгу.

И няколко по-разнообразни новини от стартат на лятната ваканция през юни:

Утре четете: „Милиони за родителите на Делян Добрев и ще ни бият с дърва и камъни - какво избрахте през юли 2023 г.“