Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков e напълно спокоен за деветте си имота, които според информации в медиите са с наложена възбрана от съдия-изпълнител заради необслужван дълг към Първа инвестиционна банка (ПИБ), научи Клуб Z от приближен до Камата.

Ицо, който в момента работи за мексиканска телевизия в Маями, Флорида, приел с усмивка вестите от родината и споделил, че скоро всичко ще бъде забравено.

Вчера бе написано, че легендата дължал 345 400 евро главница, 13 739 лв. законна лихва, 178 286 евро наказателна лихва и 35 551 лв. присъдени разноски по изпълнително дело. Последвала възбрана върху недвижими имоти в София, Пловдив, Смолян, край морето, на земи в Етрополе и т.н. и т.н.

От ПИБ обявиха, че не могат да предоставят такава информация официално и отказаха да коментират.

Камата е имал подобен казус и с КТБ в миналото, но бързо успял да оправи нещата на среща с Цветан Василев.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.