Големите телевизии са малко като Жоро Игнатов от "Съдебен спор" - почукат ли ти на вратата, едва ли е за добро. Така и днес - седмица след превръщането на "Моя страна, моя България" във вариант алелелей-върти-тури кючек, с въпроса се зае Нова тв. А можеше всичко мирно и тихо да оттече в Тикток за месец-два. Сега вече - едва ли.

Като казахме чалга, феновете на ЦСКА-София показаха - досущ като в едни по-стари времена - че макар и дълъг, все някой ден фитилът им изгаря. Посетиха стадиона, почупиха и написаха "срам и позор". Засега го правят, когато любимците им не играят там в момента. Но не се знае докога... 

То кое ли не е чалга: земеделският министър се срещнал с хората от сектор "Месо" и взели да ни обясняват - и той, и те - че, да има 7,5 % поскъпване, ама то така си беше. В смисъл - така е всяко лято... И за оправдание взели, че изредили COVID и войната. Кога ли и тях трябва да ги посетят феновете на ЦСКА?! Пардон - на месото.

Същия филм - и със зеленчуците.

И докато ние тук се надлъгваме и правим на маймуни на дребно, Ердоган прави успешни опити да прати турска ракета в Космоса.

А пък Русия прави опити - ако вземе да прелети със стратегически бомбардировач над Дания и Нидерландия - какво ще стане.