Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един руски цивилен е убит от тази сутрин при украински обстрел на руското погранично село Тьоткино, Курска област, предаде ТАСС. Има и ранени.

"Поредната атака на врага срещу Тьоткино, която бе извършена призори, за съжаление, завърши с трагедия. Към този момент е известно за най-малко един загинал сред цивилното население", написа Старовойт в своя канал в Телеграм.

По предварителни данни убитият е шофьор на камион, който доставял суровини в завод за спиртни напитки. По предприятието са били нанесени няколко удара.

Няколко къщи в селото са понесли щети, гасят се пожари, има и съобщения за неизбухнали снаряди.

Украйна вече атакува пограничните райони с Русия, с цел да затрудни доставките на продоволствия на атакуващата руска армия.

По данни на ООН до 16 май официално потвърдените за момента цивилни, убити от Русия в Украйна, са 3752 души, от тях 250 деца. Още над 4062 цивилни са ранени за последните три месеца

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.