Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Когато беше спрян газът от "Газпром" трябваше бързо да намерим алтернатива. Прегледахме всички опции и на пазара в САЩ цената е на една четвърт от тази в Европа"

Това разказа премиерът Кирил Петков в интервю по Нова ТВ в коментар за ускорената диверсификация в последните дни и сегашната оферта за два танкера газ от САЩ.

"Искам да докажа, че България не е зависима и никой едностранно не може да ни извива ръцете", посочи той.

Премиерът съобщи, че двата кораба от САЩ вече са тръгнали и уточни, че договорът е подписан директно с американска компания.

"Договорихме и азерски газ, за да може да дойде в България на 1 юли, независимо дали гръцката връзка е построена", посочи Петков.

Премиерът коментира и напрегната ситуация с превозвачите, като каза, че е получил добри идеи от малките превозвачи, които не са свързани само с плащане на пари.

"Една част от превозвачите имат фиксирани договори за превоз, цените на горивата се качват и те са притиснати. Разбирам тези хора", посочи още Петков.

Според него обаче други са "група хора, крали пари през времето, които знаят, че рано или късно ще стигнем до тях, защото работим с европрокуратурата."

"Те имат срок това правителство да падне те преди да бъдат хванати... и те знаят, че имат между 3 и 6 месеца", обобщи премиерът. "Има критики в обществото към работата на правителството, но повечето хора разбират, че следващи избори сега, по време на война, не само са нещо безмислено, но и много вредно."

Коментари

Напред!

Ще ги разобличите и ще ги изкорените..кой, ако не вашето правителство!

Да се придържаме към автентичния Киро

"Работим тясно с европейската прокуратура и до шест месеца някои от тези дела ще влязат в сила". Акцент Харвард.

От 3-4 пъти по-евтин газ според Лена сутринта

Според #ПрКиро цената вече била "еквивалентна" на "Газпром" към вечерните часове. С мед да ги намажеш тия сладури.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.