Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шофьорите биват ползвани от превозвачите, за да създадат напрежение и да падне правителството. Тази тема изказа в ефира на бТВ транспортният министър Николай Събев.

Той се обърна към шофьорите, защото според него те са жертви на други:

"Това са петата колона, хората, които нямат интерес България да бъде независима от руските енергийни интереси. Тъй като тези хора са използвани, нека погледнат собствениците на техните фирми и да видя какво искат от тях", заяви Събев.

Според него България трябва да излезе от ролята си на "провинция на Русия в ЕС", а тези, които са допуснали тя да бъде в нея дълго време, един ден ще бъдат оценени като "национални предатели".

"Драги шофьори, вашите деца ще се срамуват от вашите действия сега. Вие пътувате на запад, пътувате и на изток - вие оценете в каква среда искате да живеят вашите деца", добави министърът.

Протестиращите с автобуси и тирове няма да бъдат допуснати в града, да дойдат да протестират пеша, каза още той.

Именно заради тази зависимост от Изтока в България имаме "скапана инфраструктура, скапани училища, скапани болници" и сме "икономическо джудже", добави Събев.

"Русия официално обяви война на България с това, че ни включи в списъка с вражески държави", отбеляза министърът.

Русия не е обявявала война на България, а списъкът, в който ни включи, е на неприятелски държави.

Събев коментира и субсидиите, които дъръжавата дава за икономически нерентабилните автобусни линии до малки селища. Според него проблемът е, че не може да се проверяват колко са им реално нуждите.

"Всеки може да каже - линията струва толкова, приходите са толкова. Но не може да го докаже - електронна система за билети няма", отбеляза той.

"Промяната" ще навлезе и в Столична община, обеща министърът - "още другата седмица започваме срещи".

Коментари

Какъв признак на малоумие!

Да се бориш срещу руската пета колона в една компания с резидента, курнела и бойкиците сигнализира за пълна ментална инвалидност.

напред!

Добре ги захапахте-знаете им ходовете, защото сте професионалисти ,а те просто путинуфили на ясла.

Кинти за кинти

Тези така наречени представители на превозвачите са нищо повече от привилегирована герберска пасмина, изкуствено крепена в замяна на куфарчета с кинти. За нищо не ги е грижа, освен как да вземат нещо срещу нищо. ГЕРБ с такъв бизнес ни насадиха, нека днес всички да го видят.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.