Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Надявам се Каракачанов повече никога да не получи достъп до държавната власт. Той и Бойко Борисов носят основната отговорност за политиката на българската държава към РС Македония.

Те събудиха носталгичната емоция на българското обществено мнение спрямо Македония и поставиха твърда бариера пред всяка възможност за развитие на двустранните отношения със Скопие.

Политиката на Каракачанов - Борисов направи огромна услуга на сърбоманското - югоносталгичното ядро на политическия и агентурния елит в Скопие, което бе изтласкано в по-периферна позиция от процесите на сближаване между България и РС Македония след 2016 г.

На практика сърбоманите в Скопие и руско-комунистическата агентура в София имат един и същ източник на "вдъхновение" - руско-сръбската ос за налагане на антиевропейско бъдеще на Балканите.

Не слушайте "националистическата" им реторика! Тя е прозрачно покривало на техните зависимости от десетилетия насам.

Коментари

МВРО

Какво да се очаква от агент на ДС и пожарникарче напуснало системата защото искало да остане комунист, и двамката са руски еничари обслужващи политиката на Кремъл на Балканите разделяй и владей….

Валидно мнение, но само ако историята започваше 2016

Минчев забравя, че същите тези сърбомани и руско-комунистическата агентура още през 90-те години създадоха ОМО "Илинден" и след дълги мъки сепаратистката групировка беше забранена от Конституционния съд през 2000 година. Това беше действителното начало на обтягането на отношенията. През същата 2000 година Боко беше г-н Никой. А Каракачанов беше депутат от коалицията ОДС на Иван Костов. Не е лошо Минчев малко да удължи историческата си памет, просто защото историята не започва вчера.

Това което казвате как обезсилва това твърдение?

На практика сърбоманите в Скопие и руско-комунистическата агентура в София имат един и същ източник на "вдъхновение" - руско-сръбската ос за налагане на антиевропейско бъдеще на Балканите.

При бай Ставри,

мутри долни!

Протест

господин "доктор" Минчев, кой бяхме Вие? И откога си мислите, че можете да изразявате мнение, което да става обществено достояние без да бъде извършен съответния задълбочен анализ и надеждна историческа проверка!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.