Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Видях за тези два месеца и половина от началото на руската агресия множество различни снимки, на които украински майки пишат с химикалки по гърбовете на малките си 2-3 годишни деца име и на детето, рождена дата, телефони на бащата и на роднини, в случай, че майката бъде убита.

Няма да ви го показвам, защото всеки ще види гръбчето на своето дете с памперса.

Видях ужасяващи кадри и свидетелства на извършените от руската армия зверства срещу цивилни - убийства, мародерства, изнасилвания, мъчения.
Видях и шепата напазарувани opku на нациста Копейкин, извозени до София срещу бутилка олио или срещу 20 лева, които веят знаме на агресора, докато уж искат неутралитет...

Но преди месец видях над десет хиляди души в София, хиляди във Варна, Пловдив, Търново и вярвам, че ще бъдем отново хиляди хора народ, които утре, в понеделник, на 9-ти май, Денят на Европа, ще извикаме отново , че не сме N/Z-еутрални и подкрепяме Украйна.

Защото само човек без ум и без сърце може да твърди, че е неутрален в тази гнусна руска инвазия.

А без сърце и без ум се губи човешкото.

Пък човек, като загуби човешкото, става от орките.

Затова в 18:30 ч на площад Независимост ще бъдем човеците, после в 19:30 тръгваме към укритието на Митрофанова.
Ще се видим там.

#Домой
#ВоеннаПодкрепаЗаУкрайна
#StopRussia

P. S. Не пропускайте за нищо на света да бъдете пред укритието на Митрофанова в 20:40 ч. Очаква я цивилизован европейски поздрав.

Коментари

Браво!

Браво.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.