Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За пръв път от много време българската общественост се заинтересува кой ще стане член на Съвета за електронни медии - и поводът за това бе скандалната номинация на "Има такъв народ" в лицето на Мартин Карбовски.

Макар Карбовски да се оттегли, а ИТН да се отказаха да номинират друг, интрига в предстоящия избор все още е налице. За нея повече ще ни разкаже политическата репортерка на Клуб Z Пламена Игнатова.

Трима ще са кандидатите за двата поста от парламентарната квота - но дали наистина разклатената управляваща коалиция ще може да прокара своите кандидати? Зависи ли някой от тях от опозицията?

Какво всъщност прави СЕМ и защо ни интересува? Очакваме ли управляващите да направят законови промени, които да направя регулатора по-ефективен?

Отговорът на тези и други въпроси - в новия 79-ти епизод на Z-Каст:

 

SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

За какво ви е този СЕМ?

Нито СЕМ е необходим на България, нито КЕВР и да не изброявам куп още съкращения. Първо, много мразя съкращенията, защото те са част от съветската култура, която бе натрапвана на висчки васали. Второ, има достатъчно министерства, които биха моги да имат някакви регулиращи органи. Но ако България има претенции някога да се появят свободни и демократични меддии, подобни надзиратели не са необходими. Нужно е възпитаване на култура на общуване и на изразяване. Тоест, отказ от словесно сопаджийство и приемане на език на взаимна търпимост. С една дума, най-накрая да се роди Европа и на Балканите!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.