Представяш си го с двете ръце сключени отзад на кръста, с анцугово горнище да се поклаща с отсъстващ поглед... И готово - 1990-те отново са тук!

Лиъм Галахър - уж по-слабият композитор от двамата брилянтни братя от Oasis, издаде втори сингъл от предстоящия албум. Ключовата дума в предното изречение е "уж". 

C'mon You Know e заглавното парче от предстояща трета студийна "тава" на бившия фронтмен на Oasis, която ще излезе на 27 май, чрез Warner.

През февруари чухме водещия сингъл от предстоящия диск - Everything’s Electric с участието на Дейв Грол от Foo Fighters.

А сега Лиъм е в колаборация с мултиталанта и продуцент Андрю Уайът.

Миналата седмица Галахър и групата му били забелязани да снимат видеоклипа към C’mon You Know на покрива на хотел в Манчестър, отелязва ZRock.bg. Преди това той описа песента като "звука на лятото".

Истината е, че и двете песни едва ли ще останат издълбани със златни букви в историята, но имат страхотен дишащ "инди" звук и от тях мирише на брит-поп.

Иначе колко брит може да е някоя британска дивотия, която ви хрумне? Например как ви се струва фактът, че на 27 май ще излезе и лайв албумът на Галахър Down By the River Thames - шоу записано на баржа по Темза през декември 2020-а?

Лиъм в последните години наистина набра страхотни обороти, особено като пусна посред пандемията MTV Unplugged, който е заснел малко преди това и който съживи целия формат на музикалната телевизия.

Остава да изчакаме албума, за да видим докъде ще стигне невероятният наподобяващ-виеща-сирена глас на родения през 1972 г. по-малък Oasis-брат.