Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Близо 100 000 души в Берлин излязоха днес на протест срещу войната в Украйна.

Толкова преброи полицията до обяд. Очакват се обаче още хора и най-вероятно протестът ще бъде разпределен в няколко централни части на града, за да могат да се спазват и пандемичните мерки.

В протеста участва и украинската диаспора в града, но и много беларуси и руснаци, които критикуваха действията на своите президенти.

Надписът гласи "Путин, разкарай се!"

Коментари

путлер е антихриста

https://www.youtube.com/watch?v=ZztmQsSAqfo

путлер капут

путю се готви за парад на победта на 9 Май. Да се приготвим и ние! - Да превърнем към тази дата всички паметници на окупаторите в тоалетни! Започвам всеки ден да пикая по путинистанските и комунистическите паметници! Последвайте ме!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.