Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Уес Андерсън ще режисира адаптация  на "Невероятната история на Хенри Шугър" на Робърт Дал за "Нетфликс". Във филма ще участва Бенедикт Къмбърбач. Звездният актьорски състав се допълва от Ралф Файнс, Дев Пател и Бен Кингсли, съобщава сп. "Варайъти".

Снимките се очаква да започнат още този месец в Лондон. 

Разказът на Дал е публикуван за първи път през 1977 г. в сборник със заглавие "Невероятната история на Хенри Шугър и още щест други", предназначени за по-големи деца. 

В адаптацията Къмбърбач ще влезе в образа на Хенри Шугър.

Това ще е втори филм на Андерсън по Дал след анимационния "Фантастичният мистър Фокс", който получи номинация за "Оскар", а героите бяха озвучавани с гласовете на Джордж Клуни, Мерил Стрийп, Уилям Дефо, Бил Мъри и др.

 

.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.