Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Носителката на "Грами" Били Айлиш разказа за пристрастенността си да гледа порно като дете и как заради това имала кошмари и проблеми, когато започнала да излиза на срещи.

Айлиш, която стана на 20 години в събота, участва в Шоуто на Хауърд Стърн по Sirius XM, пише "Гардиън".

"Мисля, че порното е позор. Гледах много порно, ако трябва да съм честна. Започнах, когато бях на 11 г.", спомня си тя.

Тогава си мислела, че така е много готина.

"Смятам, че това наистина повреди мозъка ми, чувствам се разбита", добавя тя. Певицата разказва как я измъчвали кошмари, тъй като част от съдържанието, което гледала, било с насилие и тормоз.

Айлиш, която е била на домашно обучение като ученичка в Лос Анджелис и вече е спечелила седем "Грами", е известна и със своите често много мрачни текстове на песни.

Певицата, която доскоро се появяваше облечена с торбести дрехи, за да избегне коментарите за тялото си, е най-младият изпълнител в историята, който в една година печели четирите най-важни "Грами" - за нов артист, албум, запис и песен, когато е на 18 г.

В интервюто Били Айлиш обяснява, че заради славата ѝ е трудно да излиза на срещи.

"Трудно е, когато знаеш, че хората са или ужасени от теб, или си мислят, че не са твоето равнище", казва тя на Стърн.

Певицата разказва и че е преболедувала много тежко коронавируса през август, чувствала се зле два месеца. Айлиш е сигурна, че е щяла да умре, ако не е била ваксинирана.

"Искам да е ясно, че благодарение на ваксината съм добре сега. Мисля си, че ако не бях имунизирана, щях да умра, защото положението беше лошо", казва тя.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.