Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мигранти, които искат да влязат в САЩ, отново ще трябва да изчакват в Мексико реда си искането им да бъде разгледано от американските имиграционни власти. Това се случва, след като администрацията на президента Джо Байдън неохотно обяви вчера планове да възстанови политиката от времето на президента Доналд Тръмп и прие условията на Мексико за възобновяването й, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Първоначално Байдън отмени мигрантската политика, но дела, заведени от щатите Тексас и Мисури, го принудиха да се върне към нея, приемайки условията на Мексико.

Те включват ваксиниране на връщаните мигранти, по-голяма защита в опасните погранични мексикански градове, където мигрантите лагеруват, подобрен достъп до правна помощ и по-бързо вземане на решение по молбите на мигрантите.

Очаква се от понеделник да започне връщане на мигрантите в граничен град, чието име не се съобщава.

Впоследствие това ще се прави на седем места - в Сан Диего и Кълексико в Калифорния, в Ногалес в Аризона, и в граничните градове в Тексас - Браунсвил, Игъл пас, Ел Пасо и Лърейдо.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.