Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Стинг отбеляза премиерата на 15-ия си студиен албум The Bridge и 50-тия рожден ден на френското радио FIP с 30 минутен концерт в една от най-видните културни забележителности на Париж – Пантеонa.

Събитието бе излъчено в ефира на FIP и в дигиталната платформа ARTE.

Zrockradio.bg отбелязва компанията на сцената от удивителни музиканти Доминик Милър (китара), Рхани Криджа (перкусии), Фредерик Ренодин (клавишни), Софи Тиам и Отман Корадиди (вокали).

Легендарният басист и вокал изпълни някои от най-големите си хитове като Shape of My Heart, Fragile и Message In A Bottle, както и водещите сингли от The Bridge – Rushing Water и If It’s Love.

Величието на неокласическия монумент и музикалното майсторство на британеца са истинска наслада за сетивата, която ни потапя в красотата на изкуството.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.