Кога ще свърши пандемията и отново ще се завърнем към нормалния начин на живот? Този въпрос си задават хората от цял свят. Отговор засега е намерен само в България. 

В България пандемия няма. Е, не съвсем, но в интерес на истината пандемия има само за онези, които се страхуват от нея. Обаче българинът е син на юншако племе и онези, които умират от страх от едно вирусче, не са баш истински българи. Затова обществото не се трогва от тяхната смърт – първо, на всички е ясно, че умиращите си отиват от страх, а не от ковид, и второ, българското общество няма нужда от псеводбългари, които не са юнаци.

Високата смъртност в България само ни показва до каква степен обществото е отровено от европейските либерастки лиготии за права и ценности, и колко трудно е днес да намериш истински герои, готови да умрат за свободата на България.

Какво предстои от тук нататък?

Имам само добри новини за България. Първо, рано или късно броят на хората в интензивните отделения ще спре да расте. Даже по-скоро рано. До седмица-две кривата ще стане права, хващам се на бас. Просто капацитетът ще е запълнен и псевдобългарите, посмяли да се разболеят от псевдовирусчето, ще си умират в къщи. Обаче в къщи няма диагноза смърт от ковид, има просто „умрел“. Така че по този начин ще се справим и с класацията по смъртност от новия вирус, в която засега сме на челно място. Трябва просто да задържим няколко месеца пълните интензивни отделения и да почакаме другите да ни задминат с тяхната си смъртност.

Въобще, за да не се излагаме пред чужденците, трябва малко да се стегнем и да спрем да им даваме поводи да ни се ровят в мръсното бельо. Например тая трагедия с македонците на магистрала „Струма“. Голям срам! Да загинат 40 и кусур чужденци на наша територия... Да бяха българи, да махнем с ръка и да кажем „имало да става“. А то – македонци. Сега разследвания, полиции, прокуратури, пресконференции, търсене на виновни, па защо, па как, па как да го предотвратим. Значи, като се замесят чужденци в българските ни работи, само неприятности произлизат, налага се да работим, да мислим, да се обясняваме... Я с вируса колко си е хубаво като умират само българи в България. На никой не му дреме, всичко си продължава по старому, няма зор, няма напъни, няма обвинения.

За да бъдем докрай честни все пак, ще отбележа, че българите не са единствените прозрели, че фармаиндустрията е измислила тази пандемия, за да си пълни джобовете с милиарди. Обаче само ние намерихме начин да отвърнем на удара с удар. Търговията с фалшиви сертификати процъфтява и колкото повече пари гушкат производителите на ваксини, толкова повече пари гушкат и нашите производители на сертификати. Тоя бизнес ще процъфтява още повече, след като стана ясно, че сертификатите ще отпадат след 6-ия месец, ако няма бустерна ваксина. Значи и фалшивите сертификати ще отпадат, ако не се допълнят с фалшиви за бустерна доза. А който е дал 3-400 лева за фалшив сертификат за две дози, няма да го остави да изгори за едното нищо и ще даде поне още 200 за фалшив бустерен. Така че може тяхната фармаиндустрия да богатее, но и нашата тарикат-индустрия не блее.

За онези пък, които се опасяват, че с тия трикове само ще умират и ще се разболяват все повече и повече хора, също имам успокоение. И тази величина не е безкрайна. Като стигнем зараза от порядъка на 100% от 100%, гарантирано увеличението на заразените ще спре. Може и да ни сполетяват нови щамове, които да заразяват преболедувалите, но пък бройката няма да е чак толкова стряскаща. Просто едно е да се разболеят 6 милиона души, друго е да са останали само около милион живи и да се заразят те. Като бройка тия нови цифри биха били далеч по-успокояващи. 

Какво ни дели обаче от тези добри времена, в които България вече няма да е лидер на класацията по смъртност и броят на новозаразените ще е съвсем умерен като абсолютно число? Ами назадничавите проваксъри ни делят. Тия хора, дето така са се запънали в тоя живот и държат да не умират, са толкова заслепени от егоизма си, че заради тях страната ни все още се излага пред чужденците. Само 20% ваксинирани в България пишат по чуждите вестници. И после ваксинираните викали, че неваксинираните са проблемът. Ма не пишат за тях по медиите, нали? Така че кой излага България? Проваксърите. Те размиват и стаситиката, държат все още някакво ниво на незаразени и живи, харчат бюджета ни за егоистичните си цели да живуркат още някоя и друга година, и най-лошото – съсипват бизнеса с крясъците си да се спазват мерки и да се налага локдаун. Мен, ако питате, можем и без локдаун. Който има късмет, ще оцелее, който не – ми да е имал. А и тия мрънкания на лекарите, че нямали места в отделенията, нямали сили... Ми кой ги кара да са лекари, бе? Да идат на касата в някой супер, там няма да се налага да интубират клиенти. Поне засега не, може да се наложи след месец-два без мерки, но пък защо да мислим все най-лошото? А в болниците може малко да се реорганизират, да посместят малко леглата, даже защо въобще са им легла? Едно легло е 1,80 на 2 метра, това си е разхищение. И без това ковид-пациентите им са взели-дали, не знаят на кой свят са, може да ги наредят и по пода един до друг, защо не и на скари на няколко етажа... Те тия в комата изобщо няма и да разберат, а другите и да разберат – нямат сили да се противят. А ако и тия места не стигат, черпиш някой от заклетите пушачи на кислород с цигара и готово... Ще освободи местата в поне едно отделение. Не е като да не стана вече два пъти тая година. Изобщо, в тая България, човешкият живот е много надценен, ще кажеш, че в парижките предградия живеем и е голям кеф. Какво толкова сте се вкопчили в тая мъка, я го ударете през просото, да идем всички на едно клубче довечера, да се поблъскаме в „Джъмбо“ утре, па напролет ще се преброим. Едно две.