Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В неделя на националния хиподрум се провежда вторият кръг от надбягването със зебри, който трябва да определи шампионката за следващите 5 години.

Както при всички надпревари досега, Клуб Z ще ви направи свидетели на етапите от състезанието, като публикува за вас всички драматични развои и временни класирания в неделния ден според залозите на няколко букмейкъри. Ще ви съобщаваме и колко хора са се събрали на хиподрума в последния ден от седмицата, когато се очаква времето да е приятно слънчево и топло.

Две състезателки стигнаха до втория кръг, след като миналата седмица нито една от 23 кандидатки за титлата, не успя да достигне минимална скорост от 50+1 км в час, а и на хиподрума се събраха под половината от зрителите с билети за състезанието.

Във втория кръг ще спечели онази зебра, която просто тича по-бързо.

Ето и състезателките, които ще се борят в неделя:

Червена зебра – носи пагони, прелита ниско вляво, размахвайки юмрук и финишира в Москва;

Светлосиня зебра – с  ректорска тога и нововремски произход, с вкус към бонусите и претенции да тича вдясно.

В третата писта на хиподрума ще подтичва и още една атлетка без определен цвят, чийто резултат няма да бъде взет предвид в класирането, тъй като тя НЕ ХАРЕСВА на НИКОГО.

Междинните резултати за състезанието ще обновяваме през целия ден и ще можете да ги проследите на сайта www.clubz.bg.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.